19.7 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăInternațional"Transfer" inedit pe TVR 2

„Transfer” inedit pe TVR 2

Pe postul TVR 2, miercuri la miezul noptii (ora 00.00) si, in reluare, sambata, tot la miezul noptii, se difuzeaza in grila curenta emisiunea „Transfer”, care se defineste ca adresandu-se unui public mai aparte. „Transfer” este un fel de mix video si audio pe diferite teme, adresandu-se publicului larg, tanar, dar mai ales artistilor: designeri, regizori, producatori de film si teatru.
Cei care produc emisiunea se lauda, ca ultima „realizare”, cu participarea la productia „A fost sau n-a fost?” a lui Corneliu Porumboiu.
In durata de 30 de minute, emisiunea este de fapt un VJ show, fuziune a diverselor forme de exprimare artistica, pe care realizatorii o numesc in joaca „audioviziune”.
Ea propune o calatorie vizuala in spatiile tipice culturii moderne: media, tehnologie, metropole, informatii, lifestyle, dans. Noutatea ar fi ca aceasta incursiune este mixata pe muzica, rezultand astfel un videoclip de 30 de minute, ce cuprinde si sample-uri din filme celebre, momente ambientale pe tema naturii, mesaje pentru public sub forma insertiilor grafice sau transmise de un voice-over, si multe altele. Temele emisiunii? De la internet la fotomodele, chimie, Dumnezeu sau vegetarieni… Practic orice poate constitui o tema.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă