19.6 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăInternaționalTheresa May a făcut progrese în discuţiile de la Bruxelles

Theresa May a făcut progrese în discuţiile de la Bruxelles

„Din ce am înţeles cu privire la discuţiile de azi-noapte, am făcut progrese privind viitoarea relaţie”, a declarat Hancock pentru postul de radio BBC.

„Acum negociem cum va arăta viitoarea relaţie, cea pe termen lung”, a adăugat el.

May, ţinta unei fronde persistente cu privire la modul în care a gestionat dosarul Brexitului, a particpat miercuri la o întâlnire de aproximativ două ore cu preşedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker, la sediul CE.

”Progrese foarte bune au fost făcute în timpul reuniunii”, a anunţat o purtătoare de cuvânt a Comisiei. Însă ”munca continuă”, a adăugat ea, fără să facă alte precizări.

Dosarele dificile cristalizează ultimele tensiuni – şi anume soarta teritoriului britanic Gibraltar, contururile viitoarei relaţii comerciale între cele două părţi sau accesul în apele britanice a pescarilor europeni după Brexit.

Cele mai citite

Florin Piersic a fost transferat de la Cluj la Spitalul Matei Balș din București

Actorul Florin Piersic a fost adus marți seară la București, cu o aeronavă SMURD, pentru a fi internat la Institutul Național de Boli Infecțioase...

Joe Biden l-a lăudat pe Klaus Iohannis pentru modul cum și-a exercitat mandatul de președinte al României

Preşedintele american Joe Biden l-a lăudat marţi pe preşedintele României, Klaus Iohannis, pentru lidershipul său şi pentru că a oferit asistenţă de securitate în...
Ultima oră
Pe aceeași temă