25.2 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăInternaționalȚestoasele Ninja „atacă“ cinematografele

Țestoasele Ninja „atacă“ cinematografele

Cei patru supereroi din „Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows“ (Ţestoasele Ninja 2) au luat cu asalt box-office-ul nord-american cu o nouă serie de aventuri pe marile ecrane, deplasându-i pe mutanţii din „X-Men: Apocalypse“ pe locul doi, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică şi citate de AFP.

Leonardo, Donatello, Michelangelo şi Raphael, celebrele personaje din „Ninja Turtles“, cunoscute iniţial din benzile desenate şi apoi din serialul de televiziune din anii 1980, s-au întors pe marile ecrane cu un nou lungmetraj.

O reîntoarcere cifrată la 35,2 milioane de dolari după lansarea filmului în 4.071 săli de cinema din Canada şi SUA, potrivit cifrelor publicate de agenţia Exhibitor Relations.

Eroii Ninja i-au detronat pe mutanţii din „X-Men: Apocalypse“. Acest din urmă film regizat de Bryan Singer, cu Jennifer Lawrence, James McAvoy şi Michael Fassbender în distribuţie, a avut încasări de 22,3 milioane de dolari în acest weekend. Ceea ce reprezintă în total 116,5 milioane de dolari de la lansarea pe ecrane acum două săptămâni, pentru un film cu un buget colosal, de 178 de milioane de dolari.

O altă premieră, „Me Before You“ (Înainte să te cunosc), o dramă romantică în regia britanicei Thea Sharrock, despre întâlnirea dintre o tânără şi un bărbat paralizat, s-a clasat pe locul trei. Filmul, în care joacă Emilia Clarke, cunoscută din serialul „Urzeala Tronurilor“, alături de Sam Claflin şi Janet McTeer, a avut încasări de 18,3 milioane de dolari în acest weekend.

Noile aventuri ale eroinei lui Lewis Carroll, din filmul „Alice Through the Looking Glass“ (Alice în Ţara Oglinzilor), coboară pe locul patru, cu încasări de 10,7 milioane de dolari în acest weekend şi 50,8 milioane în total, pentru un buget de 170 de milioane de dolari.  Păsările înfuriate din „The Angry Birds Movie“ (Angry Birds – Filmul) coboară pe locul cinci cu 9,8 milioane de dolari şi un total de  86,7 milioane de la lansarea pe ecrane în urmă cu trei săptămâni.    

Cele mai citite

Ambasada britanică prezintă un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, în cinstea Paștelui ortodox

Ambasada Marii Britanii la București a creat un ursuleț Paddington decorat cu simboluri românești, pentru a marca Paștele ortodox. Paddington este o jucărie de pluș...

Rusia – Ucraina, ziua 782. Rusia ar pregăti acte de sabotaj în toată Europa, avertizează serviciile de informații

Rusia ar pregăti "acte de sabotaj violente" în toată Europa, avertizează serviciile de informații occidentale. "Suntem de părere că riscul unor acte de sabotaj controlate...

VIDEO. Maria Cârneci, fără perdea. Dezvăluiri emoționante despre relația cu Romulus Petrescu

Prezentă în emisiunea de la Kanal D "40 de întrebări" cu Denise Rifai, Maria Cârneci a vorbit despre relația cu Romulus Petrescu, despre viața...
Ultima oră
Pe aceeași temă