8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăInternaționalTeroriștii Hamas vor negocia atunci când vor fi complet încercuiți, susține ambasadorul...

Teroriștii Hamas vor negocia atunci când vor fi complet încercuiți, susține ambasadorul Israelului

Teroriștii din gruparea Hamas vor negocia abia atunci când vor fi “complet înfrânți militar” și încercuiți, consideră ambasadorul Israelului în România, Excelența Sa Reuven Azar.

Ambasadorul Israelului a exprimat acest punct de vedere într-un interviu acordat presei din România.

“Credem că, punând mai multă presiune militară asupra Hamas, în cele din urmă, când vor fi complet înfrânți militar și vor fi încercuiți cu ostaticii, vor negocia. Deci, în această situație, vom putea salva ostaticii”, a explicat ambasadorul Reuven Azar.

Militarii israelieni care luptă acum în Fâșia Gaza au ca obiectiv distrugerea grupării Hamas. Cu toate acestea, Israelul n-ar fi interesat să mențină controlul asupra Fâșiei Gaza, după ce va anihila Hamas.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă