FOTO: Pixabay.com/Ibropalic

SUA: Trei morţi şi şapte răniţi într-un atac armat la New Orleans

Trei persoane au fost ucise şi şapte rănite sâmbătă seara într-un atac armat în apropierea unui bar din New Orleans, statul american Louisiana, potrivit poliţiei locale, care caută doi suspecţi, relatează duminică AFP, citată de Agerpres.

Mihai Cernea 0 comentarii

29.07.2018 - 18:38

„Doi bărbaţi necunoscuţi înarmaţi, îmbrăcaţi cu bluze cu glugă, s-au apropiat de un grup de oameni care se aflau în faţa unui bar” la câţiva kilometri de centrul turistic al oraşului, Cartierul francez, a anunţat poliţia într-un comunicat.

„Credem că s-au apropiat de una dintre persoane şi au tras de mai multe ori înainte de a fugi”, a spus şeful poliţiei locale, Michael Harrison, în cadrul unei conferinţe de presă. Cei doi suspecţi s-ar fi folosit de o puşcă şi un pistol. Ei au tras la întâmplare în mulţime şi au lovit zece persoane.

Poliţia a raportat trei victime, doi bărbaţi şi o femeie, care au murit pe loc. Alte şapte persoane au fost rănite, cinci bărbaţi şi două femei, și au fost transportate la două spitale separate. Patru dintre ele au fost transportate în vehicule private, iar trei cu o ambulanţă, potrivit News.ro.

Poliţia nu cunoaşte deocamdată motivul acestui atac armat.

Comentarii