10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăInternaționalSUA s-au consultat cu Rusia înaintea summit-ului Trump - Kim – Interfax

SUA s-au consultat cu Rusia înaintea summit-ului Trump – Kim – Interfax

Lavrov a precizat că nu există o soluţie rapidă pentru situaţia din Peninsula Coreeană, adăugând că ONU ar fi putut să anuleze unele sancţiuni împotriva Coreei de Nord care au tensionat relaţiile între Phenian şi Seul.

Donald Trump şi Kim Jong-un se vor întâlni miercuri şi joi la Hanoi, în Vietnam, la opt luni de la summit-ul istoric din Singapore.

„Ne aşteptăm la continuarea progresului făcut la primul summit din Singapore”, a scris Trump pe Twitter făcând referire la prima întâlnire dintre cei doi din Singapore în iunie 2018.

„Kim îşi dă seama, poate mai bine ca oricine, că fără armele nucleare, ţara sa ar putea deveni rapid una dintre cele mai mari puteri economice din lume. Datorită locaţiei şi a populaţiei (dar şi a lui), are mai mult potenţial pentru creştere rapidă decât oricare altă naţiune!”, a scris Trump pe Twitter.

Trump a subliniat că nu se grăbeşte în a presa Coreea de Nord privind dezarmarea nucleară. „Nu vreau să grăbesc pe nimeni. Doar că nu îmi doresc teste. Câtă vreme nu au loc teste, suntem fericiţi”, a afirmat Trump.

Cele mai citite

Crizele și economia

Organizările au, fiecare, o finalitate a cărei satisfacere asigură identitatea. Multe întâmpină azi dificultăți, dar și  crize.  Este criză atunci când dificultățile periclitează...

O rețea vietnameză de trafic de migranți, care cerea între 15.000 și 18.000 euro de migrant, a fost destructurată

O operațiune comună la care au participat autoritățile de aplicare a legii din Franța și Regatul Unit, cu sprijinul Europol, a dus la dezmembrarea...

Președintele clubului Rapid, Daniel Niculae, urmărit penal! Acuzațiile care i se aduc

Preşedintele clubului Rapid, Daniel Niculae, a fost pus sub acuzare de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru că l-a plătit şi ajutat...
Ultima oră
Pe aceeași temă