19.6 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăInternaționalS-a finalizat ancheta în cazul morții rapperului Prodigy din grupul Mobb Deep....

S-a finalizat ancheta în cazul morții rapperului Prodigy din grupul Mobb Deep. Ce a declarat medicul legist

Rapperul Prodigy, din grupul Mobb Deep, a murit înecându-se cu un ou, a confirmat medicul legist din comitatul Clark, informează vineri agenția UPI citată de Agerpres.

Medicul legist a făcut acest anunț după ce a finalizat o investigație asupra decesului lui Prodigy, la 20 iunie, la vârsta de 42 de ani.

"Cauza morții a fost faptul că s-a înecat accidental", a precizat medicul legist.

Prodigy, pe numele său real Albert Johnson, a fost mai întâi spitalizat pentru a beneficia de tratament pentru siclemie, o boală pe care o avea de la naștere, la câteva zile după ce a cântat împreună cu partenerul său din Mobb Deep, Havoc, în Las Vegas, în cadrul turneului "Art of Rap", alături de Ghostface Killah, Onyx, KRS-One și Ice-T.

Prodigy a murit în spital înecându-se cu un ou, a relatat primul site-ul TMZ, dar până acum nu s-a știut cu claritate ce anume a provocat decesul, notează UPI.

"Cu extremă tristețe confirmăm moartea prietenului nostru Albert Johnson, mai bine cunoscut milioanelor de fani sub numele de Prodigy, din cadrul legendarului grup de rap new-yorkez Mobb Deep", a anunțat atunci agentul rapper-ului.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Zelenski se precipită: Ucraina are nevoie de “o accelerare semnificativă” a livrărilor de armament

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat marţi seara că Ucraina are nevoie de "o accelerare semnificativă" a livrărilor de armament de la partenerii săi...

Al doilea suspect în cazul uciderii lui Adrian Kreiner a fost adus în țară

Marian Cristian Minae, al doilea suspect în cazul uciderii omului de afaceri Adrian Kreiner, a fost adus în ţară în cursul nopţii, din Irlanda,...
00:01:33

Creștere alarmantă a persecuțiilor în Venezuela în contextul Alegerilor Prezidențiale, avertizează ONG-uri și Experți ONU

Un grup pentru drepturile omului și experți ai ONU au denunțat marți o "creștere alarmantă a disparițiilor forțate" în Venezuela înaintea votului prezidențial din...
Ultima oră
Pe aceeași temă