12.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăInternaționalRyan O' Neal şi Ali MacGraw, reuniţi la Oprah pentru a 40-a...

Ryan O’ Neal şi Ali MacGraw, reuniţi la Oprah pentru a 40-a aniversare a filmului “Love Story” (video)

Romantica şi totodată tragica poveste de dragoste din filmul “Love Story”, care a înduioşat milioane de oameni, a împlinit patru decenii de la lansare.

Ryan O’ Neal, 69 de ani, şi Ali MacGraw, 71 de ani, protagoniştii peliculei care i-a propulsat în rândul starurilor hollywoodiene, s-au reunit pe platoul emisiunii lui Oprah Winfrey pentru a aniversa împreună cei 40 de ani scurşi de la premiera filmului, scrie Daily Mail.

Cele două staruri au evocat filmările din 1970, Ali amintindu-şi că Ryan săruta foarte bine. La vremea aceea, actriţa era căsătorită cu producătorul Robert Evans, aşa că partenerul ei din film nu prea putea ieşi din indicaţiile scenariului. Uluitorul chemistry dintre ei a contribuit enorm la succesul mondial al peliculei, accentuând dramatismul poveştii. Un tânăr avocat dintr-o familie bogată se îndrăgosteşte de o pianistă săracă şi se căsătoreşte cu ea în ciuda tuturor împotrivirilor. Numai că fata se îmbolnăveşte şi moare… “Love Story” a cucerit milioane de inimi, iar spectatorii ieşeau plângând din sala de cinema. Iar muzica lui Francis Lai era suplimă…

Ryan a mărturisit la Oprah show că Ali a fost prima lui dragoste şi că a rămas obsedat de ea. Soţia actorului Farrah Fawcett s-a stins din viaţă anul trecut… Ali MacGraw, în schimb, nu s-a mai recăsătorit după divorţul ei de Steve McQueen, din 1978. Când vila i-a ars din temelii, în 1993, actriţa a părăsit California şi s-a mutat în munţii din New Mexico. Este o înverşunată activistă în apărarea drepturilor animalelor şi practică yoga. Nici ea nici Ryan O’Neal nu s-au rupt de industria filmului; ea a jucat recent în “Do You Sleep in the Nude?”, iar el s-a îndreptat către televiziune, apărând în seriale precum “90210” şi “Bones”.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă