Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Măcelărie, Magazin în Marea Britanie

Ridicarea restricțiilor: Marea Britanie intenționează să deschidă magazinele duminică toată ziua

Legile de tranzacționare/trading sunt suspendate și pub-urile au permisiunea să servească din nou, după cum reiese din pachetul de măsuri economice al guvernului britanic

Share

Adriana Constantinescu 0 comentarii

07.06.2020 - 01:42

Planurile fac parte dintr-o salvare mai mare destinată să ajute întreprinderile de vânzare cu amănuntul și sectorului ospitalier

Legile de trading de duminică vor fi suspendate timp de un an, iar cafenelele și pub-urile vor primi aprobarea rapidă pentru a servi mâncare și băutură în afară.
Downing Street elaborează un pachet de măsuri pentru a răspunde îngrijorării faptului că Marea Britanie se va confrunta cu șomajul în masă, când va ieși din blocajul creat de coronavirus.
Guvernul pregătește legislația care va permite deschiderea supermarketurilor mai mari pentru mai mult de șase ore duminica. Se spune că Boris Johnson și Dominic Cummings, consilierul principal al premierului, sunt în favoarea acestei mișcări, care este, de asemenea, susținută de Rishi Sunak, cancelarul englez și Alok Sharma, secretarul de afaceri.

Comentarii