16.4 C
Bucharest
Monday, 29 May 2023
HomeInternaționalRegina Elisabeta a II-a a fost internată la spital

Regina Elisabeta a II-a a fost internată la spital

Suverana și-a anulat recent o călătorie

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost internată la spital în noaptea de miercuri spre joi, a anunțat Palatul Buckingham. Suveranei i-au fost făcute mai multe investigații, însă acum s-a întors acasă și se simte bine, notează BBC.

Regina a renunțat la ultima sa călătorie în Irlanda de Nord la sfatul medicului. Aceasta a avut o perioadă aglomerată în ultimele săptămâni. La ultimele apariții publice, suverana a avut și un baston, ceea ce a alimentat speculațiile privind starea sa de sănătate. Pe de altă parte, regina a fost prezentă marți seara la o recepție găzduită de Palatul Windsor, alături de Prințul Charles, Prințul William și premierul Boris Johnson.

Elisabeta a II-a are 95 de ani și este considerat cel mai longeviv monarh din istoria țării.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă