20.6 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăInternațional"La urgenta" in TVR1

"La urgenta” in TVR1

Din 11 septembrie, TVR1 se imbraca in haine noi. Toamna aduce numeroase emisiuni "proaspete”, dar si o improspatare a emisiunilor deja cunoscute. Longeviva "Surprize, Surprize”, "Garantat 100%”, "Efectul MG”, "Mari Romani”, "Pe ce dam banii?” sau "Sanatatea pentru toti”, dar si show-ul muzical al lui Vali Barbulescu, "Top Super Hit”, precum si seriale si filme noi sunt doar cateva dintre motivele pentru care conducerea TVR este convinsa ca telecomanda va ramane "blocata”, din aceasta toamna, doar pe postul national de televiziune.


Noutati in Jurnal

"Jurnalul TVR” de noapte isi schimba ora. Din 11 septembrie, ne intalnim cu Celia Petricu de la ora 22.45. De altfel, "Jurnalul TVR” aduce cu el si surprize: frumoasa Albertina Lungu revine la editia principala a zilei cu rubrica "Meteo”, iar de luni pana vineri, de la ora 17.00, Malvina Cervenschi va va prezenta un "Buletin de stiri” care va contine cele mai importante informatii din zi. "Am considerat ca este momentul sa fac un pas important in cariera mea. La prima proba, am avut emotii mari. Apoi, le-am lasat la o parte si m-am concentrat asupra a ceea ce aveam de transmis”, ne marturiseste Malvina.

Ceva ce n-ati mai vazut!

In fiecare luni seara, Gianina Corondan si partenerul ei de viata, Mihai Anton, prezinta "Efectul MG”. Ideea "Efectului MG” este de a aborda teme intalnite in media, din alte unghiuri, asa cum uneori doar oamenii obisnuiti le pot vedea. Gianina si Misa isi doresc sa transforme banalul in senzational. Banalul e cel care ne inconjoara zi de zi, e una cu noi. Si cu toate astea, ne dezicem de el si incercam sa-l inlaturam, sa-l ignoram, dar el apare inevitabil cu noi in fotografie. Banalul se va transforma prin intrebari puse invitatilor, scormonind in amintirile lor. Asta este scopul final: aducerea naturii umane in centrul atentiei. Omul. Cu viata lui. Intr-un mod hazliu, lejer, relaxat, ca intre prieteni. Joi, dupa dezbaterile "Despre Mari Romani”, Irina Pacurariu ne invita sa cunoastem "Un european” ca mine. Fiecare emisiune constituie un episod dedicat unei profesii, ilustrat printr-un roman si un corespondent al lui dintr-o tara a Uniunii, pusi "in oglinda”. Vedem mai intai romanul si "fisa” sa: meserie, venit, preocupari, familie, locuinta etc. Apoi, cunoastem omologul lui din Occident: aceeasi varsta, situatie familiala asemanatoare. Il vedem la lucru, cu colegii, aflam cat castiga, ce-si poate permite din venitul respectiv, cum locuieste, ce fel de masina are, daca sotia lui lucreaza sau nu, unde merge in concediu, ce-l multumeste si ce nu. In final, revenim la personajul nostru. Vrem sa aflam daca aceasta imagine a lui din viitor corespunde asteptarilor lui, daca vede avantaje care sa-i confirme speranta intr-o viata mai buna la el acasa, dupa ce Romania va fi si ea o tara a Uniunii Europene.

Se intorc dupa vacanta

"Surprize, surprize…” intra in cel de-al optulea an de existenta. Andreea Marin isi asteapta telespectatorii la o editie aniversara, cu noi surprize placute si invitati unul si unul. Emisiunea trece la o noua etapa, forta pe care a capatat-o datorita unui public foarte numeros permitandu-i sa aiba un rol benefic in societate, la nivel national. "Parteneri de weekend”, emisiunea duminicala prezentata de Ruxandra Gheorghe, revine la TVR1 cu o prima editie speciala, filmata la Londra: Ruxandra i-a avut invitati la "Parteneri de weekend”, chiar de Ziua Nationala a SUA, pe patru dintre actorii celebrului serial american "Lost”. In editiile urmatoare, Ruxandra ne promite interviuri la fel de interesante, tot cu actori, pe care ii veti vedea intr-o productie asteptata cu nerabdare… Catalin Stefanescu revine de duminica seara cu un "Garantat 100%” la fel de selectiv precum v-ati obisnuit. Si pentru a va convinge, prima invitata in platoul emisiunii este nimeni alta decat soprana lirica Leontina Vaduva, despre care se poate spune ca este un artist care conduce si determina situatii muzical-dramatice, ba, mai mult, este un artist ce controleaza traiecte ale relatiei cu partenerii. Show-ul muzical live "Top Super Hit”, prezentat de simpaticul DJ Vali Barbulescu, revine pe micul ecran, la TVR1, in fiecare joi seara. Cele mai importante evenimente muzicale, interviuri in direct cu cei mai importanti artisti ai momentului, povesti de culise sau momente din viata artistilor vor fi dezvaluite in emisiune.

Toamna megafilmelor la TVR1!

Surpriza pregatita pentru sfarsitul lunii septembrie este serialul "La Urgenta”, care aduce laolalta unii dintre cei mai buni actori romani, intr-o productie inedita. Florin Piersic Jr, Daniela Nane, Horatiu Malaele, Victor Rebengiuc, Lamia Beligan, Claudiu Istodor, Crina Matei, Tania Budi, Catalin Paraschiv, Xing Elena Ling, Iulia Lumanare si multi altii dau viata medicilor de la Urgenta.
Vom urmari o echipa de doctori in lupta zilnica pe care o duc cu boala, cu moartea, cu sistemul, cu accidentele care ne perturba vietile si cu propriile slabiciuni. "La Urgenta” isi propune sa fie primul serial medical romanesc despre viata si profesia unui grup de medici de la un spital de urgenta din Bucurestiul anilor 2000. Alaturi de actorii indragiti vor veni si "guest-stars”, nume sonore din lumea show-biz-ului, politicii, sportului etc.
La capitolul filme, in aceasta toamna puteti urmari: "Gladiatorul”, "Armageddon”, "Pasiune periculoasa: Out of Sight”, "Apollo 13″, "Marea hoinareala” sau "Dragostea unui presedinte american”. Alaturi de acestea, in fiecare luna vor fi programate filme romanesti de exceptie, filme care au fost premiate la festivaluri si care reprezinta o ocazie a publicului TVR de a se privi, intr-un fel, in oglinda. Luna decembrie va aduce o multime de surprize, de la filme pentru copii intr-o forma inedita, la filme care ofera o sansa ca, la 17 ani de la Revolutie, sa privim inapoi cu alti ochi decat pana acum.

Cele mai citite

Mai mult de 30 de ucraineni care fugeau de armată s-au înecat la granița cu Ungaria și România

Cel puțin 30 de ucraineni care fugeau de armată s-au înecat la granița cu Ungaria și România. Ei au murit în încercarea de a...

Ministrul agriculturii din China, cercetat pentru nerespectarea prevederilor legii

Ministrul agriculturii din China este investigat pentru încălcarea legii și a disciplinei, a anunțat sâmbătă organismul de supraveghere anti-corupție al țării, potrivit Reuters. Tang Renjian,...

Un șef al Poliției de Frontieră Galați ar fi implicat într-un scandal sexual cu o adolescentă de 14 ani

Un șef al Poliției de Frontieră Galați ar putea fi implicat într-un scandal sexual în care apare o adolescentă. Autoritățile au declanșat o anchetă...
Ultima oră
Pe aceeași temă