Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Putin susține că podul spre Crimeea va putea fi folosit sute de ani

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat că podul construit peste strâmtoarea Kerci, până în peninsula Crimeea, "va putea fi operat sute de ani".

Share

Mihai Diac 0 comentarii

29.12.2019 - 16:24

Podul spre peninsula Crimeea a fost construit cu cele mai recente tehnologii și "va putea fi operat sute de ani", a declarat președintele Rusiei, Vladimir Putin.

Liderul de la Kremlin a făcut această declarație după ce a participat, la data de 23 decembrie 2019, la inaugurarea liniei ferate care trece pe noul pod, între peninsula Crimeea și "zona continentală a țării, Rusia", după cum relatează agenția de presă oficială a Rusiei, TASS.

După cum se știe, peninsula Crimeea este o regiune din Ucraina care este ocupată de către Rusia, începând cu anul 2014. Sub ocupație rusească, în Crimeea s-au organizat așa - zise alegeri care au decis unirea peninsulei Crimeea cu Rusia.

În privința podului peste strâmtoarea Kerci, acesta face o conexiune între peninsula Crimeea și peninsula Taman, din regiunea Krasnodar a Rusiei. Podul este destinat atât traficului rutier (deschis în anul 2018) cât și celui feroviar. Circulația trenurilor de marfă pe acest pod ar urma să înceapă în anul 2020.

Comentarii