Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Facebook

Protestele din SUA demonstrează "crize interne profunde", susține Putin

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, este de părere că protestele din ultimele săptămâni din SUA pun în evidență "crize interne profunde" în societatea americană.

Mihai Diac 0 comentarii

Actualizat: 14.06.2020 - 18:03

Întrebat, la un post rusesc de televiziune, cum comentează protestele violente din Statele Unite, Vladimir Putin a răspuns astfel: "Bineînţeles, ce se întâmplă este expresia unor crize interne profunde".

Vladimir Putin a reluat, și în acest moment, teza conform căreia Donald Trump a câștigat corect alegerile din anul 2016, dar este contestat fără motiv de politicienii din Partidul Democrat și de simpatizanții lor, după ce democrații au pierdut alegerile.

"Observăm acest lucru de mult timp, de la venirea la putere a preşedintelui în exerciţiu, care a câştigat în mod absolut clar, în mod democratic", a subliniat Vladimir Putin.

După cum se știe, în SUA se desfășoară o anchetă menită să clarifice implicarea Rusiei în eventuala susținere a lui Donald Trump la alegerile prezidențiale din SUA, pe care acesta le-a câștigat.

Comentarii