@realDonaldTrump

Președintele Trump a semnat pachetul de ajutor economic COVID, pe ce se duc banii?

Democrații din Cameră vor vota luni asupra unui proiect de lege pentru a le oferi americanilor 2.000 de dolari conform celor cerute de Trump

Share

Adriana Constantinescu 0 comentarii

28.12.2020 - 19:13

 

,,Pe tot parcursul verii, democrații au blocat legislația de ajutor pentru a-și avansa agenda de extremă stânga și pentru a influența alegerile.
Apoi, în urmă cu câteva luni, Congresul a început negocierile cu un nou pachet pentru a obține de urgență ajutor pentru poporul american. Factura pe care intenționează să o trimită înapoi pe biroul meu este mult diferită de cea anticipată.

Este într-adevăr o rușine.

De exemplu, printre cele peste 5000 de pagini ale proiectului de lege, pe care nimeni din Congres nu le-a citit din cauza lungimii și complexității sale și care se numește proiect de lege de salvare Covid, nu are aproape nimic de-a face cu Covid.

Acest proiect de lege conține 85,5 milioane de dolari pentru asistența acordată Cambodgiei. 134 milioane de dolari în Burma. 1,3 miliarde de dolari pentru Egipt și armata egipteană, care vor merge aproape exclusiv la echipamentul militar rusesc, 25 de milioane de dolari pentru programe de democrație și gen în Pakistan, 505 milioane de dolari către Belize, Costa Rica, El Salvador Guatemala, Honduras, Nicaragua și Panama, 40 de milioane de dolari pentru Centrul Kennedy din Washington DC care nici măcar nu este deschis pentru afaceri. 1 miliard de dolari pentru Smithsonian, 154 milioane de dolari suplimentari pentru Galeria Națională de Artă, de asemenea, aceste facilități nu sunt în esență deschise. 7 milioane de dolari pentru gestionarea peștilor de recif, 25 de milioane de dolari pentru combaterea crapului asiatic. 2,5 milioane de dolari pentru a număra peștii amberjack din Golful Mexic, o prevedere pentru promovarea creșterii peștilor în incubatoarele federale, 3 milioane de dolari în tehnologia de producție a păsărilor, 2 milioane de dolari pentru a cerceta impactul arborilor, 566 de milioane de dolari pentru proiectele de construcție ale FBI. Permite, de asemenea, ajutoare de stimulare pentru membrii familiei migranților ilegali, permițându-le să primească până la 1800 USD fiecare.

Această sumă este mult mai mare decât cea pentru americani. În ciuda tuturor acestor cheltuieli risipitoare și a pachetului de 900 de miliarde de dolari, contribuabilii muncitori din greu, au doar 600 de dolari fiecare în scutire de la plată și nu li se acordă suficienți bani întreprinderilor mici în special restaurantelor, ai căror proprietari au suferit atât de grav. Li s-a dat doar o deducere pentru alții ca să-i folosească în afaceri timp de doi ani. Această perioadă de doi ani trebuie să fie retrasă, ceea ce va permite proprietarilor să obțină finanțare și să-și recapete bunăstarea restaurantelor.

Congresul poate pune capăt mai târziu acestor facilități, dar doi ani nu este acceptabil, nu este suficient. Congresul a cheltuit o grămadă de bani pentru lobby-ul și interesele speciale ale țărilor străine, în timp ce le-a trimis minimul absolut poporului american care avea cea mai mare nevoie de el. Nu a fost vina lor, a fost vina Chinei.

Nu este vina lor.

Cer Congresului să modifice acest proiect de lege și să crească ridicolul de scăzut ajutor de 600 $ la 2000 $ sau la 4000 $ pentru un cuplu. De asemenea, cer Congresului să renunțe imediat la articolele inutile din această legislație și să-mi trimită un proiect adecvat. Sau o altă administrație o va face și poate că acea administrație voi fi eu și o vom realiza, vă mulțumesc foarte mult.”  A transmis președintele american cu două zile înainte de a semna proiectul de lege.

Citește totul despre:

#donald trump #covid

Comentarii