28.1 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăInternaționalPreședintele Putin susține că opozantul său, Navalnîi, e liber să se întoarcă...

Președintele Putin susține că opozantul său, Navalnîi, e liber să se întoarcă în Rusia

„În ceea ce priveşte revenirea lui la Moscova, el este liber, ca oricare cetăţean rus, să o facă în orice moment”, a susținut purtătorul de cuvânt al președintelui Putin, Dmitri Peskov, cu privire la Aleksei Navalnîi.

Dmitri Peskov a făcut, miercuri, această declarație, după ce s-a anunțat oficial că Aleksei Navalnîi a fost externat din spitalul din Berlin unde fusese tratat. 

Aleksei Navalnîi fusese transferat din Rusia în Germania în stare gravă, după ce, conform surselor din țările occidentale, ar fi fost otrăvit într-o cameră de hotel din Rusia. În schimb, Rusia susține că nu există probe pentru o asemenea acuzație.

„În orice caz, este foarte bine că pacientul este pe cale de a se vindeca. Îi urăm o recuperare rapidă”, a precizat, miercuri, Dmitri Peskov.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă