11 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăInternaționalPregătirile pentru Furios și iute 8

Pregătirile pentru Furios și iute 8

Filmările sunt în toi, iar protagoniştii filmului au găsit răgaz pentru o fotografie de grup pentru fanii francizei.

Actorul şi producă-torul seriei Vin Diesel a postat pe contul său de Instagram fotografia cu noii şi vechii membri ai echipei care arată ca o familie dintotdeauna, scrie digitaltrends.com.

Fotografia îi include pe Vin Diesel şi Michelle Rodriguez, Jason Statham, precum şi pe Tyrese Gibson, Ludacris şi pe Dwayne Johnson. Noua lideră a grupului de fete, Charlize The-ron, se află în centrul fotografiei, în care-i mai regăsim şi pe noii sosiţi Kristofer Hivju, din serialul „Game of Thrones” şi Scott Eastwood din pelicula „The Longest Ride”. În fotografie, toţi aceştia stau sprijiniţi de o maşină de culoare neagră.

Vin Diesel a scris un mesaj minimalist alături de fotografie pe Instagram, postând simplu „#F8’’.

La acest moment se cunoaşte foarte puţin din scenariul acestui nou film al francizei, însă din ce a fost dezvăluit anterior personajul lui Charlize Theron va stârni probleme alături de personajul interpretat de Hivju, care este complicele său.

„Fast and Furious 8” este regizat de F. Gary Gray, care a cunoscut recent succesul cu peli-cula „Straight Outta Compton” şi care a mai regizat remake-ul din 2003 al peliculei „The Italian Job”. Chris Morgan este scena-ristul şi producătorul executiv al filmului, în timp ce Vin Diesel, Michael Fottrell şi Neal H. Moritz sunt producători. „Fast and Furious 8” are stabilită premiera în SUA la 14 aprilie 2017.

La final

Vin Diesel a anunţat încă de anul trecut că franciza „Furios şi iute/ Fast and Furious” se va încheia după încă trei filme. „Universal a fost atât de bun cu mine şi a avut atât de multă încredere în viziunea mea… sunt ca o familie pentru mine… I-am promis studioului că voi produce o trilogie, ca să închei seria”, a scris Vin Diesel pe Internet. Actorul şi producătorul Vin Diesel, în vârstă de 48 de ani, a spus că în prezent caută un regizor pentru cel de-al optulea film al seriei, dar nu se grăbeşte să ia o decizie. „Partenerul meu, Neal, îşi doreşte să angajez un regizor, dar această franciză este prea specială, aşa că aceste probleme trebuie tratate cu grijă. Ca să clarificăm – nu s-a oferit nimeni, încă, să se ocupe de Fast 8”, a explicat Vin Diesel.

De asemenea, starul le-a mulţumit fanilor pentru sprijinul pe care i l-au oferit de-a lungul timpului: „Fanii seriei «Fast and Furious» sunt cei mai buni din lume… De când am devenit producător, în anul 2008, aţi fost alături de mine la fiecare pas şi mi-aţi oferit feedback care s-a dovedit a fi de nepreţuit. Vă mulţumesc!”.

„Furios şi iute 7/ Fast and Furious 7” a devenit filmul care a obţinut cel mai rapid încasări de peste 1 miliard de dolari, în 17 zile de la lansare, depăşind, astfel, recordul anterior, de 19 zile, stabilit de “The Avengers”, “Avatar” şi “Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2”.

Pierderea unui actor

Filmele din seria „Furios şi Iute/ Fast and Furious”, cu actorii Paul Walker şi Vin Diesel în rolurile principale, au obţinut încasări totale de peste 2 miliarde de dolari pe plan mondial. Primul film din serie a avut premiera în anul 2001.

Colegul lui Vin Diesel pe platourile de filmare, actorul Paul Walker, a murit pe 30 noiembrie 2013, după ce automobilul în care se afla a depăşit spaţiul carosabil şi s-a izbit de un stâlp şi de un copac, explodând la câteva secunde după impact. Actorul participase cu puţin timp înainte la o gală de caritate organizată în beneficiul familiilor afectate de taifunul Haiyan care a devastat statul Filipine.

În „Fast and Furious 7”, Paul Walker a fost înlocuit în câteva scene de fratele său, Cody Walker.  

Cele mai citite

VIDEO. Protestele studențești de susținere a Palestinei se intensifică în universități mari din întreaga lume

Mişcarea studenţească împotriva ofensivei israeliene în Fâşia Gaza continuă în întreaga lume: pornind de la campusurile americane şi fiind uneori ţintă a represiunii poliţieneşti, a...

Povestea șeicilor liberali veniți să se scalde în manelele din Dâmbovița

Ilustrație: Marian Avramescu Pentru ca oamenii de rând să nu poată fi invidioși pe călătoriile președintelui Klaus Iohannis și pe cele ale președdintelui Partidului...

Mihai Viteazul a fugit ca Vijelie de pe cortul de AUR, ca să-i facă loc lui Uraganul să împartă Salam pentru adepții partidului

Ilustra'ieȘ Marian Avramescu Pentru a elimina orice urmă de revoltă ale fanilor marilor domnitori ai principatelor române, istoria se poate modifica, de dragul adepților...
Ultima oră
Pe aceeași temă