13.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăInternaționalPovestea vieţii lui George Harrison

Povestea vieţii lui George Harrison

Documentarul realizat de Martin Scorsese despre regretatul George Harrison de la „The Beatles” va avea premiera în această toamnă.

După ce s-a ocupat de „The Rolling Stones” şi de Bob Dylan, Martin Scorsese e pe cale să finalizeze o producţie despre viaţa lui Sir George Harrison, chitaristul răpus de cancer în 2001.

Realizat în colaborare cu văduva acestuia, Olivia Harrison, „Living in the Material World: George Harrison” va putea fi vizionat spre finele anului, conform declaraţiilor date de ea în iunie, pentru LA Times.

„Suntem foarte entuziasmaţi. Marty este un povestitor grozav, şi, desigur, mereu găseşte o biografie la care nu te aştepţi” , a mai subliniat aceasta.

În prezent,  BBC online  a fost ceva mai  categoric în dezvăluiri, titrând că documentarul în două părţi a fost achiziţionat deja de HBO US şi că acesta  include şi interviuri cu Paul McCartney, Ringo Starr, Eric Clapton şi Yoko Ono şi va fi difuzat în octombrie.

Scorsese s-a lansat şi el în declaraţii entuziaste. Cel care a regizat „Taxi Driver” (1976) spune, printre altele, că în 1970, când a ascultat pentru prima dată „All Things Must Pass”, albumul solo marca Harrison, a fost ca şi când „ar fi  intrat într-o catedrală”. 

Cele mai citite

Corespondentul rus de război Semion Eremin a fost ucis într-un atac cu drone

Corespondentul rus de război Semion Eremin, care lucra pentru cotidianul rusesc Izvestia, a fost ucis vineri într-un atac cu drone ucrainene în sud-estul Ucrainei,...

Marcel Ciolacu îi ia apărarea Gabrielei Firea: “N-a avut nicio treabă cu azilele groazei”

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că Gabriela Firea nu a avut nicio implicare în gestionarea azilelor groazei, iar problemele existente erau deja cunoscute,...

Rusia susține că a doborât 50 de drone ucrainene. Doi civili și-au pierdut viața

Ministerul rus al Apărării a transmis sâmbătă că apărarea sa antiaeriană a interceptat şi distrus 50 de drone ucrainene în cursul nopţii, respingând unul...
Ultima oră
Pe aceeași temă