29.5 C
București
duminică, 2 iunie 2024
AcasăInternaționalPovestea vieţii lui George Harrison

Povestea vieţii lui George Harrison

Documentarul realizat de Martin Scorsese despre regretatul George Harrison de la „The Beatles” va avea premiera în această toamnă.

După ce s-a ocupat de „The Rolling Stones” şi de Bob Dylan, Martin Scorsese e pe cale să finalizeze o producţie despre viaţa lui Sir George Harrison, chitaristul răpus de cancer în 2001.

Realizat în colaborare cu văduva acestuia, Olivia Harrison, „Living in the Material World: George Harrison” va putea fi vizionat spre finele anului, conform declaraţiilor date de ea în iunie, pentru LA Times.

„Suntem foarte entuziasmaţi. Marty este un povestitor grozav, şi, desigur, mereu găseşte o biografie la care nu te aştepţi” , a mai subliniat aceasta.

În prezent,  BBC online  a fost ceva mai  categoric în dezvăluiri, titrând că documentarul în două părţi a fost achiziţionat deja de HBO US şi că acesta  include şi interviuri cu Paul McCartney, Ringo Starr, Eric Clapton şi Yoko Ono şi va fi difuzat în octombrie.

Scorsese s-a lansat şi el în declaraţii entuziaste. Cel care a regizat „Taxi Driver” (1976) spune, printre altele, că în 1970, când a ascultat pentru prima dată „All Things Must Pass”, albumul solo marca Harrison, a fost ca şi când „ar fi  intrat într-o catedrală”. 

Cele mai citite

Meniul la prânzul din familia Ceaușescu

Despre meniul familiei Ceaușescu s-au spus multe. Ba că era unul elitist, alcătuit din delicatese, ba dimpotrivă, că era unul simplu. În continuare...

Programul Rabla pentru tractoare primește un buget de 500 milioane de lei

Guvernul României a aprobat finanțarea "Programului de stimulare a înnoirii Parcului național de tractoare și mașini agricole autopropulsate" în anul 2024. Decizia s-a luat prin...

Maia Sandu a numit un nou procuror general al Republicii Moldova. Ion Munteanu a câștigat un concurs la care a avut doi contracandidați

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, l-a numit pe Ion Munteanu în funcția de procuror general al Republicii Moldova. Ion Munteanu a obținut această funcție în...
Ultima oră
Pe aceeași temă