20.9 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăInternaționalPovestea lui Moby Dick revine pe marile ecrane

Povestea lui Moby Dick revine pe marile ecrane

Filmul „În inima mării”, bazat pe aceeași poveste reală care a inspirat și romanul Moby Dick, are premiera în data de 4 decembrie în cinematografele din România.

Regizat de Ron Howard, filmul relatează povestea dramatică a echipajului de pe vaporul Essex care în iarna anului 1820 naufragiază în largul mării și luptă pentru supraviețuire cu o balenă gigantică care are o voinţă distrugătoare.

Regizorul surprinde dezolanta imagine de după asaltul balenei asupra vaporului şi lupta pentru salvare a echipajului captiv în mijlocul vastei întinderi de apă. Cei câţiva supravieţuitori dintr-o barcă vor ajunge să pună la îndoială propria credinţă, moralitatea şi chiar valorile umane după care se ghidează. În tot acest timp, căpitanul caută o modalitate de a se ghida în larg şi de a-şi duce la ţărm echipajul, în timp ce secundul său devine obsedat de dorinţa de a captura fioroasa balenă.

Actorul Chris Hemsworth joacă rolul principal în acest film plin de acțiune și cu multe efecte speciale. Alături de ei, filmul reuneşte o distribuţie de excepţie din care fac parte Cillian Murphy, Owen Chase, Benjamin Walker sau Tom Holland. 

Filmul „În inima mării”, o producție Warner Bros. Pictures distribuită de Freeman Entertainment, rulează în format 3D și 2D din 4 decembrie în cinematografele din țară.

Cele mai citite

Taiwan, lovit de un cutremur

Taiwan a fost lovit de un cutremur cu magnitudine de 5.4, potrivit Reuters. Cutremurul s-a produs la o adâncime de 25 kilometri. Conform Centrului chinez...

Armata israeliană a început bombardamente asupra estului orașului Rafah

Armata israeliană efectuează luni seara bombardamente intense asupra estului oraşului Rafah, după anunţul Hamas că a acceptat o propunere înaintată de Egipt şi Qatar...

Maia Sandu merge în vizită în Norvegia

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a început o vizită de stat, de două zile, în Norvegia, anunță, luni, presa de la Chișinău. Șefa statului este...
Ultima oră
Pe aceeași temă