2.1 C
Bucharest
Monday, 4 December 2023
HomeInternaționalPatru oameni au murit, după ce un avion s-a prăbușit în SUA

Patru oameni au murit, după ce un avion s-a prăbușit în SUA

Potrivit presei internaționale, casele oamenilor din apropierea locului cu pricina au fost zguduite ca în momentul unui cutremur atunci când avionul a intrat în picaj și a aterizat într-o pădure, după care a luat foc. Aeronava de tip  Bombardier 600 poate primi la bordul său 14 pasageri şi doi membri ai echipajului, iar 4 dintre aceștia au murit în urma impactului. Identitățile victimelor nu au fost încă publicate și nici nu se cunoaște cauza incidentului, însă autoritățile au deschis o anchetă.

Nu au fost raportat victime printre persoanele aflate la sol în momentul aterizării. Este cel de-al treilea accident aviatic din luna iulie, în California.

 

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Păcatele lui Kissinger

„Despre morți, numai de bine” – ne îndeamnă un vechi obicei creștin. Ca unii care i-am lăudat lui Henry Kissinger abilitățile diplomatice, în strategia...
Ultima oră
Pe aceeași temă