Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Roma (Foto: www.musement.com)

Orașul Roma interzice temporar autovehiculele diesel, pentru a reduce poluarea

Primăria orașului Roma a anunţat o interdicţie temporară de circulaţie pentru autovehiculele cu motoare diesel, pentru a reduce poluarea.

Share

Mihai Diac 0 comentarii

13.01.2020 - 22:07

Interdicția impusă mașinilor Diesel a fost anunțată luni, 13 ianuarie și urmează a intra în vigoare de marţi, în intervalele orare 7.30-10.30 şi 16.30-20.30. 

Interdicţia nu se aplică autobuzelor, taxiurilor şi altor autovehicule care prestează servicii publice.

Restricția anunțată luni a fost decisă după ce s-a constatat că nivelul particulelor (PM10) în atmosferă a depăşit nivelul critic în mai multe locuri din capitala Italiei.

Circulaţia mașinilor diesel era deja interzisă la Roma în zilele de duminică și de luni, dar numai pentru automobilele vechi.

Comentarii