O substanţă suspectă, descoperită la biroul ministrului britanic pentru imigraţie

O substanţă suspectă a fost descoperită la biroul de circumscripţie al ministrului britanic al imigraţiei, Caroline Nokes, la o zi după ce oficialul britanic a declarat că imigranţi din Caraibe identificaţi în mod eronat drept imigranţi ilegali ar fi putut fi deportați.

Share

Iulian Budușan 0 comentarii

Actualizat: 17.04.2018 - 16:42

O substanţă suspectă a fost descoperită la biroul de circumscripţie al ministrului britanic al imigraţiei, Caroline Nokes, a anunţat marţi poliţia, la o zi după ce oficialul britanic a declarat că imigranţi din Caraibe identificaţi în mod eronat drept imigranţi ilegali ar fi putut fi deportaţi, relatează Reuters.

Pompieri şi paramedici se află la faţa locului şi zona din jurul biroului din sudul Angliei a fost evacuată, a anunţat poliţia din Hampshire.

"Am fost chemaţi la Market Place, Romsey, în urma descoperirii unei substanţe suspecte", a precizat poliţia într-un comunicat.

Premierul britanic, Theresa May, a prezentat scuze marţi reprezentaţilor din 12 ţări din Caraibe în legătură cu tratamentul dur aplicat de către oficiali în domeniul imigraţiei persoanelor care au sosit în Marea Britanie pe când erau copii după cel de-al Doilea Război Mondial.

În ultimele săptămâni, poliţia a investigat alte câteva pachete suspecte trimise unor parlamentari britanici, însă toate s-au dovedit a fi inofensive.

Comentarii