10.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăInternaționalNou sezon al emisiunii “Mașini pe alese: În jurul lumii”

Nou sezon al emisiunii “Mașini pe alese: În jurul lumii”

Duminică începe la Discovery Channel noul sezon al emisiunii “Mașini pe alese: În jurul lumii”. Mike Brewer revine cu un nou plan ambițios de a-și transforma investiția de 3.000 $ într-un superautomobil italian în valoare de 40.000 $, refăcând mașini vechi și vânzându-le cu un profit considerabil. Provocarea îl poartă pe Brewer pe patru continente.

Fiecare episod îl urmărește prin tot felul de locuri îndepărtate, căutând cele mai incredibile chilipiruri, din Australia cea înnebunită după mașini până în Italia, locul de naștere al super automobilului. Pe parcursul a 6 săptămâni, Brewer cutreieră lumea cumpărând, vânzând și negociind mașini uzate, ca să obțină un automobil la care visează de mult. În acest turneu, ajunge în Sydney, Liverpool, Sao Paulo și Varșovia, încheindu-și periplul în locul natal al celebrelor automobile Ferrari și Lamborghini, în Italia.

Călătorind dintr-o țară în alta, Brewer își propune să modifice mașinile pe care le cumpără pentru a-și spori profitul. Are la dispoziție toate instrumentele unui comerciant de mașini adevărat, pe care le combină cu experiența în branșă și iscusința lui de vânzător de mașini.   

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă