Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto Arhiva

Michel Barnier: UE şi Marea Britanie au convenit asupra unei perioade de tranziţie post-Brexit

Uniunea Europeană şi Marea Britanie au convenit asupra termenilor perioadei de tranziţie post-Brexit, a declarat luni negociatorul-şef pentru Brexit Michel Barnier.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 19.03.2018 - 15:29

"Perioada de tranziţie cerută de Regatul Unit va fi un interval de timp foarte util pentru administraţia şi afacerile din Marea Britanie să se pregătească de viitor", a menţionat Barnier.

Acordul prevede menţinerea în vigoare a tuturor normelor Uniunii Europene până la sfârşitul lui 2020.

Perioada de tranziţie de după ieşirea Marii Britanii din UE - prevăzută pentru martie 2019 - este menită să le asigure un cadru cert companiilor şi cetăţenilor şi să permită Regatului Unit instalarea de mecanisme post-Brexit.

Comentarii