26 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăInternaționalMexicul cere OMS aprobarea vaccinului Sputnik

Mexicul cere OMS aprobarea vaccinului Sputnik

Mexicul cere OMS aprobarea vaccinului Sputnik, susținând că acest vaccin putea combate eficient pandemia.

Preşedintele Mexicului, Andres Manuel Lopez Obrador, acuză OMS că a fost „neglijentă” în abordarea chestiunii vaccinurilor Sputnik și CanSino.

Președintele Mexicului critică OMS pentru ezitarea de a aproba vaccinul rusesc și cel chinezesc. Despre această situație, „aş spune că este mai mult o neglijenţă”, a spus președintele Obrador.

Șeful statului mexican a subliniat că oferă un timp de o săptămână OMS în care să aprobe vaccinurile Sputnik şi CanSino.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă