Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mexicanii fură materiale din viitorul zid al lui Trump şi le folosesc pentru casele lor

Zidul de la graniţa dintre SUA şi Mexic pare să fi devenit profitabil pentru localnici.Potrivit Huffington Post, cel puţin 15 persoane au fost arestate după ce au fost prinse furând materiale de construcţie depozitate la graniţa cu Statele Unite.

Rl online 0 comentarii

24.03.2019 - 11:12

Este vorba despre materiale pentru construcţia zidului cerut de preşedintele Donald Trump. Inculpaţii, printre care s-ar număra şi un american, furau mai ales sârmă ghimpată, pe care o vindeau apoi localnicilor din cartierele sărace din Tijuana, care o folosesc pentru a-şi proteja casele de hoţi.
Ziarul ”El Sol de Tijuana” a publicat şi imagini cu locuinţe din cartierele sărace ale oraşului mexican pe care oamenii şi-ar fi instalat sârmă ghimpată furată din stocurile create în vederea construirii zidului dorit de Trump.
Publicaţia susţine că traficanţii de materiale ar fi conduşi chiar de un american. Ei cer cel mult 525 de pesos pentru sârmă – adică 27 de dolari – şi alţi 40 de pesos (puțin peste 2 dolari) pentru a o monta.

Citește totul despre:

#mexic #lzid

Comentarii

loading...