Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

May confirmă un vot de ratificare în Parlament ce ar putea avea loc la 14 sau 15 ianuarie

Theresa May confirmă votul în Parlament şi-i îndeamnă pe deputaţii britanici să susţină acordul negociat cu Uniunea Europeană relatează Euronews.

Share

Rl online 0 comentarii

07.01.2019 - 09:09

Presa scrie că data votului va fi amânată din nou, însă premierul britanic a precizat duminică, la BBC, că acest vot în vederea ratificării acordului retragerii ar putea avea loc între 14 şi 15 ianuarie.

”Vom avea un vot (...), dezbaterea începe săptămâna viitoare, iar dezbaterea va continua cealaltă săptămână. Însă vom avea un vot. Dar dacă acordul nu este adoptat după acest vot, ne vom găsi pe un teren necunoscut”, a avertizat ea.

În afară de disensiunile în Parlament şi în cadrul propriei majorităţi, opozanţii Brexitului reclamă un nou referendum, convinşi că britanicii vor renunţa până la urmă să părăsească Uniunea Europeană.

În faţa unei asemenea incertitudini, Londra şi statele europene se pregătesc fiecare de scenariul de care se tem toţi - o ieşire brutală din UE la 29 martie, fără acord.

Comentarii

loading...