26.5 C
București
marți, 16 iulie 2024
AcasăInternaționalMai multe victime după o scurgere de clor în Parcul Olimpic din...

Mai multe victime după o scurgere de clor în Parcul Olimpic din Londra

Mai multe victime ce au avut dificultăți de respirație au fost tratate de serviciul de ambulanță din capitala UK miercuri (23 martie) după o scurgere a unei cantități mari de clor la centrul acvatic al Parcului Olimpic Queen Elizabeth, din Londra, au declarat serviciile de urgență.

Brigada de Pompieri din Londra a spus că aproximativ 200 de persoane au fost evacuate după ce a fost chemată în jurul orei 09.45 GMT în parcul din estul Londrei, care a găzduit evenimentele Jocurilor Olimpice de vară în urmă cu 10 ani, conform Reuters.

Aceste victime au fost înregistrate după o scurgere de clor la un bazin din Londra, produsă în urma unei reacții chimice

„ Din cauza unei reacții chimice, a fost eliberată o cantitate mare de clor gazos. Serviciul de Ambulanță din Londra tratează un număr de pacienți”, a declarat Brigada de Pompieri din Londra într-un comunicat.

„În timp ce vom aerisi incinta, le vom cere locuitorilor din imediata apropiere să închidă ușile și ferestrele”.

London Legacy Development Corporation (LLDC), care administrează parcul, a declarat că zona vecină a fost izolată.

Serviciul de Ambulanță din Londra a descris-o ca fiind un incident major și a spus că a trimis mai multe resurse la fața locului. Imaginile de pe Twitter au arătat mai mult de o duzină de ambulanțe în afara piscinei.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă