19.6 C
București
miercuri, 1 mai 2024

Lupta lui Teo

Medicii austrieci care o îngrijesc pe Teo Trandafir au decis să o supună cât mai curând unei intervenţii chirurgicale, în ciuda faptului că iniţial optaseră doar pentru tratament medicamentos şi pentru intervenţii endoscopice.

Pe site-ul clinicii Allgemeines Krankenhaus (AKH) din Viena a fost afişat încă de marţi, 22 februarie un comunicat referitor la situaţia „pacientei românce Teodora Trandafir”.

„Din pricina deteriorării stării generale a sănătăţii doamnei Trandafir, o echipă interdisciplinară de medici a hotărât că o intervenţie chirurgicală este necesară pentru a ţine sub control procesul inflamator al pancreasului pacientei. Teodora Trandafir a fost supusă în ultimele zile mai multor intervenţii endoscopice, dar acestea nu au dus la o soluţionare definitivă a problemei de sănătate a pacientei. Procedura chirurgicală va fi pusă în aplicare imediat ce echipa medicală interdisci¬plinară va termina pregătirile necesare intervenţiei”, se mai precizează în comunicatul remis de specialiştii clinicii vieneze AKH.

Aceeaşi unitate spitalicească din capitala Austriei anunţa, la începutul lunii februarie, că fosta vedetă TV, actualmente deputat al Partidului Democrat Liberal, Teodora Trandafir „a fost supusă unei proceduri endoscopice, se recuperează conform aşteptărilor şi s-ar putea întoarce curând în ţară .” Externarea ei a fost însă amânată din cauza unor complicaţii septice.

Teo Trandafir, în vârstă de 42 de ani, a fost transportată, în 11 ianuarie, cu un avion privat, la Clinica AKH din Viena, a treia ca mărime din lume, după şase zile de internare la Spitalul Elias, cu diagnosticul de pancreatită acută de severitate medie. Ea a fost internată imediat la Secţia de Terapie Intensivă, iar echipa medicală a optat atunci pentru tratament medicamentos, considerând că o intervenţie chirurgicală nu era în acel moment necesară.

Comparată cu Oprah Winfrey

Teo, pe numele ei întreg Teodora Virginia Trandafir, purtând înainte de căsătorie numele de Uţă, este cunoscută ca un realizator TV de succes, care a fost gazda mai multor emisiuni de divertisment la diferite posturi de televiziune, printre care Tele 7ABC, Antena 1, PRO TV şi altele. În prezent este deputat PDL.

Teo a înregistrat cu emisiunile sale audienţe record, mai ales la ProTV, fiind apreciată pentru originalitatea şi umorul ei, care au dus la compararea sa cu celebra moderatoare tv americană Oprah Winfrey. Într-un interviu acordat Mediafax, Adrian Sârbu recunoştea: „Teo este parte a istoriei de succes a Pro TV”.

A cântat pentru „Cutiuţa muzicală”

Teo Trandafir a creat şi a impus un stil propriu în televiziune, cucerindu-şi telespectatorii prin umor şi inteligenţă. Teo a cochetat o vreme şi cu muzica. A cântat pentru „Cutiuţa muzicală”, dar şi împreună cu Narcisa Suciu pe albumul „Etnic”. În primavara lui 2010, Teo a surprins pe toată lumea când a decis să intre în politică şi, ulterior, a şi fost aleasă deputat din partea Partidului Democrat-Liberal. Nu după multă vreme de la intrarea în Parlament, a dat naştere unui adevărat scandal, ea votând, cu bilele la vedere, împotriva Legii pensiilor, iniţiată chiar de partidul din care fosta vedetă TV face parte.

A înfiat o fetiţă în 2004

Născută pe 2 iunie 1968, la Piteşti, în judeţul Argeş, Teo a terminat Facultatea de Filologie, secţia arabă-engleză. S-a căsătorit în 1990 şi a divorţat în 1997. Are o fetiţă, Maia, pe care a adoptat-o în anul 2004.

Cele mai citite

Opt persoane au murit într-un restaurant din Beirut în urma unui incendiu porvocat de explozia unei butelii de gaz

Un incendiu provocat de explozia unei butelii de gaz a ucis marţi cel puţin opt persoane într-un restaurant din capitala Libanului, Beirut, au informat...

Prințul de Wales întrebat despre soție și copii: „Toţi sunt bine, mulţumesc. Da, suntem bine”

„ Vă supăraţi dacă vă întreb cum se simt soţia şi copiii dumneavoastră?" a fost întrebat prinţul de Wales de o femeie, potrivit actualitate.org. El...

Alocațiile nu vor fi plătite înainte de Paște

Pentru luna mai, alocațiile vor fi virate pe 8 mai și nu înainte așa cum se întâmplă cu plata pensiilor, potrivit unei comunicări făcute...
Ultima oră
Pe aceeași temă