19.2 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăInternaționalLoredana lansează o piesă, în colaborare cu trupa Carla’s Dreams

Loredana lansează o piesă, în colaborare cu trupa Carla’s Dreams

După succesul înregistrat cu piesa P.O.H.U.I., realizată în colaborare cu Inna, trupa Carla’€™s Dreams din Republica Moldova lansează o nouă piesă în România, de această dată alături de Loredana Groza.

“Suntem onoraţi că Loredana, un nume atât de mare din industria muzicală românească, a acceptat invitaţia noastră de a colabora şi suntem foarte încântaţi de rezultat. Prin această piesă am încercat să transmitem ceea ce credem cu adevărat: stă în puterea noastră să ne facem viaţă mai frumoasă şi să luptăm, chiar dacă de multe ori, pare imposibil”, a declarat solistul de la Carla’€™s Dreams.

Citeşte şi: Loredana va susţine două concerte speciale la Sala Palatului din Capitală

Trupa Carla’€™s Dreams şi Loredana au cântat, în premieră, piesa “Lumea ta” în cadrul concertelor Loredanei, de la Sala Palatului, din urmă cu aproape o lună, iar sâmbătă, la Vocea României, va avea loc premieră pe TV.

Piesa beneficiază şi de un videoclip, care a fost filmat în studiourile MediaPro din Buftea şi în parcul Orăşelul Copiilor din Bucureşti, în regia lui Matei Dima, primul român care a câştigat un premiu YouTube. Stylingul a fost asigurat de Radu Mădă, Alexandru Abagiu a fost responsabil de machiaj, iar Sorin Stratulat a realizat coafurile.

“€œVideoclipul a fost filmat acum două săptămâni, la temperaturi foarte mici! În ciuda frigului, filmările au decurs excelent! Povestea clipului este despre cum să rămâi copil, despre revoluţia inocenţei şi imaginaţiei într-o lume care a uitat să zâmbească şi să se joace”, a explicat Lori.

Citeşte şi: Loredana lansează un nou videoclip, pentru piesa “Nu ştiu cine eşti”

Piesa “Lumea ta” a fost compusă de Carla’s Dreams, iar producţia a fost realizată de Carla’s Dreams şi The Farmers.

Cele mai citite

Lista PSD pentru Consiliul General începe cu Firea, Negoiță și Băluță. Piedone nu figurează

Lista candidaților propuși de PSD pentru Consiliul General al Municipiului București începe cu Gabriela Firea, Robert Negoiță, Daniel Băluță și Dan Cristian Popescu. Pe lista...

Ciolacu urează românilor “Hristos a Înviat” și prezintă imagini în care arată că a fost la slujba de Înviere

Șeful Guvernului și al PSD, Marcel Ciolacu, le transmite românilor mesajul tradițional, "Hristos a Înviat", însoțit de imagini care atestă că a participat la...

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...
Ultima oră
Pe aceeași temă