14 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăInternaționalLiberty Parade aduce românii la mare

Liberty Parade aduce românii la mare

Cel mai mare eveniment dance de stradă din România, Liberty Parade, organizat de Radio 21, va avea loc pe 30 iulie, pe plaja dintre Venus şi Saturn.

La ediţiile precedente, recordul de turişti pe litoralul românesc a fost atins în perioada Liberty Parade, şansele ca acest lucru să se repete şi în 2011 fiind foarte mari, mai ales că invitaţii sunt nume cu rezonanţă pentru iubitorii de muzică dance.

Capul de afiş este Sharam, al cărui nume înseamnă „modestie” în limba persană, câştigător al unui premiu Grammy şi fost membru Deep Dish. Lui i se vor alătura pe scenă, printre alţii, Christian Green, Cristi Stanciu, DJ Optick, Vika Jigulina, DJ Andi, Vali Bărbulescu, DJ Allen, Marika şi DJ Andi.
Intrarea în zona de concert va fi liberă, dar permisă doar persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani. Informaţii suplimentare despre Liber¬ty Parade 2011 pot fi găsite pe site-ul oficial – libertyparade.com. 

Cele mai citite

Te-ai săturat de tradiționalul miel canin de Paște și îți place vânatul? Stufatul din canis lupus cu coadă stufoasă e rețeta pentru tine!

Faptul că Paștele a picat atât de aproape de 1 Mai Muncitoresc anul acesta a creat o adevărată criză de miel canin pe...

Un înalt oficial rus acuză NATO că se pregătește de un conflict cu Rusia

Maria Zaharova, purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe al Rusiei, a afirmat sâmbătă că exercițiile militare ale NATO, numite Steadfast Defender, desfășurate pe...

ROMÂNIA LIBERĂ urează un Paște Fericit cititorilor și colaboratorilor: Hristos a Înviat!

Redacția ROMÂNIA LIBERĂ vă urează Paște Fericit! Hristos a Înviat! Sărbătoarea Paștelui ne îmbrățișează într-o atmosferă plină de bucurie și recunoștință, aducându-ne împreună într-o comuniune...
Ultima oră
Pe aceeași temă