20.2 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăInternaționalLenny Kravitz vrea să înregistreze un duet cu Adele

Lenny Kravitz vrea să înregistreze un duet cu Adele

Lenny Kravitz a declarat că este un mare admirator al cântăreţei Adele şi doreşte să înregistreze un duet cu artista britanică, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Cântăreţul american consideră că există anumite asemănări între el, aşa cum era la începutul carierei sale, şi artista britanică.

Rugat de jurnaliştii britanici de la postul Absolute Radio să numească artiştii pe care îi admiră, Lenny Kravitz a spus: “Ei bine, Adele. E o alegere evidentă, iar ea e absolut uluitoare. Mi-ar plăcea foarte mult să colaborez cu ea, are o voce frumoasă şi e uimitor ceea ce face ea”.

“A ajuns Numărul 1 peste tot şi face o muzică minunată. Îmi place treaba asta, îmi aminteşte de mine însumi, de cum eram eu când am debutat, deoarece ceea ce face ea nu este chiar genul de muzică cerut de posturile de radio, însă ea a decis să se lanseze şi să-şi obţină propriul ei loc în muzică”, a adăugat muzicianul american.

Totodată, Kravitz a spus că îşi doreşte foarte mult să susţină în viitor un concert în celebra sală de spectacole Royal Albert Hall din Londra.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este o cântăreaţă şi o compozitoare britanică. Ea a debutat la 19 ani şi s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată şi de critici. Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics’ Choice la BRIT Awards. Până în prezent, Adele a lansat pe piaţă două albume, “19” şi “21”. Cu o siluetă care este departe de a fi una standard în showbiz, Adele, o cântăreaţă cu o voce excepţională, nu s-a ferit să vorbească despre suferinţele sale în dragoste, în melodii precum “Someone Like You” şi “Rolling in the Deep”.

Lenny Kravitz este unul dintre cei mai influenţi muzicieni rock ai tuturor timpurilor. Muzica lui este influenţată în mare măsură de curentele soul, rock şi funk din anii ’60 – ’70. Din 1999 până în 2002 a câştigat patru premii Grammy consecutive, stabilind un record al categoriei “Best Male Rock Vocal Performance”. Hituri precum “Are You Gonna Go My Way”, “If You Can’t Say No”, “I Belong to You”, “Fly Away” şi “American Woman” i-au adus atât aprecierea publicului, cât şi alte premii, printre care BRIT, MTV, American Music, Billboard.  Lenny Kravitz a concertat şi la Bucureşti, în iulie 2008.

Cele mai citite

Specialiștii Muzeului Național de Artă al României se alătură grevei din Cultură

Sindicatul Specialiștilor Muzeului Național de Artă al României, afiliat  federației sindicale CulturMedia și confederației Cartel ALFA,  se solidarizează  cu  toți ceilalți colegi ai sindicatelor...

Cum alegi mobila de dormitor: Ghid complet pentru o amenajare eficientă și confortabilă

Dormitorul este una dintre cele mai importante camere din casa ta. Este locul unde petreci o mare parte a timpului, unde te odihnești și...

Scurt ghid despre transportul și protecția produselor: ce cutii să alegi

Două dintre aspectele importante de care este recomandat să ții cont atunci când dorești să onorezi comenzile de produse cu succes se referă la...
Ultima oră
Pe aceeași temă