13.8 C
București
marți, 27 februarie 2024
AcasăInternaționalLara Fabian concertează în Bucureşti, pe 17 martie 2012

Lara Fabian concertează în Bucureşti, pe 17 martie 2012

Lara Fabian vine în premieră la Bucureşti pe 17 martie 2012, la Sala Palatului, anunţă organizatorii într-un comunicat de presă. În peste 25 de ani de carieră, după ce a încântat milioane de oameni de pe toate continentele, a venit şi rândul României să se lase fermecată de vocea unică a artistei.
 
Lara Fabian sau Lara Crokaert (acesta fiind numele sau real) s-a născut pe 9 ianuarie 1970 în Etterbeek (Bruxelles – Belgia). Primii cinci ani din viaţă a locuit în Sicilia, pentru ca în 1975 să se reîntoarcă în ţara natală. Conturarea carierei sale ce se va dovedi glorioasă a început în 1978 când de Moş Nicolae a primit în dar de la părinţii săi un pian. 
 
Odată ce visul său de a avea un pian s-a împlinit, Lara a început să compună primele sale melodii şi să participe la diferite concursuri de amatori. În 1986 câştiga concursul “Le Tremplin de Bruxelles”, concurs ce duce la împlinirea unui vis al tinerei artiste: înregistrarea primului sau single numit „La’Aziza”.
 
Recunoaşterea internaţională a artistei vine doi ani mai târziu, în 1988, după participarea la Eurovision cu melodia „Croire”, unde se clasează pe locul 4. Primul sau disc este lansat în 1991 şi este foarte apreciat, aducându-i nominalizarea la premiile Felix şi un turneu de doi ani pe tot cuprinsul Canadei. În 1994 lanseaza al doilea album al său „Carpe Diem” ce i-a adus de trei ori premiile Felix şi Junos (varianta Oscarurilor muzicale în Canada). În 1996 devine cetăţean canadian şi este aleasă de studiourile Walt Disney Studios să împrumute vocea sa Esmeraldei pentru producţia „Cocoşatul de la Nôtre Dame”.
 
  

Dovedeşte lumii întregi că are o voce excepţională prin interpretarea pieselor „Adagio” şi „I Will Love Again” (numarul 1 in Bilboard). Melodii ca „I Am ho I Am”, „Love By Grace” si „Quedate” se bucură de succes în Brazilia, Spania şi Portugalia. Prin melodiile compuse şi interpretate unic, tânara artista devine parte a istoriei muzicii pop.

   Albumul cu numărul 10 este intitulat ”TLFM” şi este scris şi compus în totalitate de Lara, aducând cu această ocazie un omagiu celor 12 femei (Nana Mouskouri, Celine Dion, Maurane, Dalida, etc.) care au ajutat-o să devină artistă şi femeia de succes care este azi.
  
      Pentru cei ce îşi doresc să o asculte live pe Lara Fabian, biletele se vând din data de 8 septembrie 2011.
 
 Preţurile biletelor sunt următoarele:
 –      350 lei (categoria VIP)
 –      300 lei (categoria 1)
 –      250 lei (categoria 2)
 –      200 lei (categoria 3)
 –      150 lei (categoria 4)
 –      100 lei (categoria 5)
  

Cele mai citite

Marcel Boloș, împins de Bolojan către Bruxelles

Lupta pentru fotoliile de europarlamentar au atins cote greu de imaginat atât la PSD, dar mai ales la PNL, și chiar dacă liberalii...

ONU avertizează că asistența umanitară în Gaza se va încheia în cazul unei ofensive la Rafah

Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a avertizat luni că programele de asistenţă umanitară din Fâşia Gaza se vor încheia în cazul unei ofensive...

Diana Șoșoacă a primit un plic cu o ”substanță granulară” la Senat

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost implicată într-un incident tensionat la Senat, întrucât a primit, în data de 26 februarie 2024, un plic la...
Ultima oră
Pe aceeași temă