20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăInternaționalLa InfoPro frecventa conteaza!

La InfoPro frecventa conteaza!

Toamna aceasta, frecventa radio InfoPro e castigatoare. Cei care stau pe frecventa InfoPro primesc stiri care tin pasul cu evenimentele, hituri si sute de premii surpriza, toate oferite in cadrul campaniei „Frecventa conteaza!”. La aceasta campanie ascultatorii fideli InfoPro au sansa sa castige electrocasnice de ultima generatie si nu numai la concursul „Premii de inalta frecventa!”.
Cei care suna primii la numarul cu tarif normal 021.250.17.30, dupa ce aud semnalul de concurs, intra in direct si trebuie sa raspunda la o intrebare simpla in legatura cu programele InfoPro. Daca au ciulit bine urechile la InfoPro, raspunsul e simplu si au posibilitatea sa-si aleaga unul dintre premiile puse la bataie.
Frigidere, aragazuri, cuptoare cu microunde, aspiratoare, masini de spalat si alte surprize se ascund pe frecventa InfoPro si isi asteapta zi de zi, in fiecare ora, noii proprietari. In plus, concursul „Fii reporter InfoPro!” continua sa dea bani grei pe stirile trimise de ascultatori la numarul 031.82.53.111 sau pe adresa reporter@infopro.ro. In fiecare zi, cele mai bune informatii primite in concurs se aud pe frecventa InfoPro in toata tara si primesc 100 de euro

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă