19.8 C
București
sâmbătă, 4 mai 2024
AcasăInternaționalJude Law şi Christopher Lee vor juca în următorul film al lui...

Jude Law şi Christopher Lee vor juca în următorul film al lui Scorsese

Actorii britanici Jude Law şi Christopher Lee fac parte din distribuţia următoarei pelicule pe care o va regiza Martin Scorsese, “The Invention of Hugo Cabret”, informează BBC, potrivit NewsIn.

Sacha Baron Cohen, Ray Winstone, Ben Kingsley şi Richard Griffiths vor fi de asemenea distribuiţi în pelicula a cărei producţii a început deja la Londra. Pelicula, care este prima în format tridimensional realizată de regizorul câştigător al unui premiu Oscar, urmează să fie lansată în decembrie 2011.

“The Invention of Hugo Cabret” este povestea unui orfan, Hugo, care trăieşte în pereţii gării din Paris. Hugo devine parte a unei aventuri misterioase în care mai sunt implicaţi tatăl său decedat, o tânără excentrică şi un robot.

Actriţa britanică Frances de la Tour se va alătura de asemenea distribuţiei, care deja o include pe actriţa americană în vârstă de 13 ani Chloe Moretz. Actorul Asa Butterfield, în vârstă de 13 ani, care recent a apărut în peliculele “Nanny McPhee” şi “Big Bang”, a fost distribuit în rolul orfanului Hugo.

Pelicula pe care o va regiza Scorsese este bazată pe un roman publicat în 2007 de Brian Selznick, care a fost inclus în clasamentul cel mai bine vândute volume întocmit de cotidianul american New York Times. Adaptarea romanului a fost realizată de John Logan, care s-a ocupat şi de scenariul peliculei “The Aviator” regizată de Scorsese în 2004.

Cele mai citite

Un loc de parcare din Amsterdam a fost scos la vânzare cu 500.000 de EURO

Pare incredibil, dar în orașul Amsterdam, celebrul pentru frumusețea sa și pentru stilul său de viață vibrant, un loc de parcare poate ajunge să...

Rusia – Ucraina, ziua 780: Moscova susține că armata Kievului a atacat Crimeea cu rachete cu rază lungă de acțiune

Sistemele de apărare antiaeriană ruse au distrus patru rachete ATACMS cu rază lungă de acţiune, furnizate de SUA Kievului şi care au fost lansate...

Klaus Iohannis, mesaj cu prilejul sărbătorilor Pascale

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis sâmbătă, 4 mai 2024, un mesaj cu prilejul Sărbătorilor Pascale celebrate de credincioșii ortodocși, greco-catolici, armeni și de cultele neoprotestante. “Sărbătoarea Sfintelor...
Ultima oră
Pe aceeași temă