Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Încrederea americanilor în economia SUA a scăzut puternic în septembrie

Încrederea americanilor în economia Statelor Unite a înregistrat în septembrie cea mai mare scădere din ultimele nouă luni, declinul fiind peste aşteptările analiştilor, fiind provocat de înrăutăţirea perspectivelor economie pe fondul războiului comercial dintre SUA şi China.

Share

Rl online 0 comentarii

Actualizat: 25.09.2019 - 09:03

Indicele referitor la atitudinea consumatorilor a scăzut la 125 ,1, de la un nivel revizuit în sădere de 134,2 puncte atins în luna precedentă, transmite Reuters.

Cei 49 de economişti intervievaţi de Reuters anticipau ca indicele să atingă nivelul de 133,5. Indicele aferent lunii septembrie a marcat cea mai mare diferenţă faţă aşteptările analiştilor de după 2010.

”Amplificarea tensiunilor comerciale la sfârşitul lunii august pare să fi îngrijorat consumatorii”, a spus Lynn Franco, director pentru undicatori economici la The Conference Board.

Indicele referitor la aşteptările consumatorilor, bazat pe aşteptările pe termen scurt legate de venituri, afaceri şi condiţiile de pe piaţa muncii, a scăzut în septembrie la 95,8, de la 106,4 în august.

Comentarii