8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăInternaționalGabriela Firea i-a cerut lui Iohannis convocarea CSAT privind poluarea din București

Gabriela Firea i-a cerut lui Iohannis convocarea CSAT privind poluarea din București

 “Nu poate să existe un poluator care ori este ţinut la secret, ori să nu-l identificăm, ambele variante fiind la fel de grave”, spune Firea, adăugând că nu acceptă “răspunsul neprofesionist, incorect, că a fost un cumul de factori”.

 ”Am transmis deja o adresă către preşedintele României şi către CSAT în care am descris şi în termeni tehnici şi administrativi ceea ce s-a întâmplat în Bucureşti în 1 şi 2 martie, în seara de duminică spre luni, şi am transmis rugămintea, solicitarea, de a se analiza situaţia gravă din municipiul Bucureşti în cadrul unei şedinţe a CSAT. Repet, populaţia trebuie să fie protejată şi nu ajută la nimic dacă responsabilii şi decidenţii de la Guvern aruncă responsabilitatea dintr-o parte în cealaltă”, a declarat Gabriela Firea miercuri seară, într-o conferinţă de presă.

Firea s-a declarat convinsă că se va afla cine este poluatorul.

Ea a adăugat că a trimis o scrisoare preşedintelui Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, cu solicitarea de a se analiza ce s-a întâmplat în Bucureşti, în noaptea de duminică spre luni, şi la Comisia de Mediu din Parlament sau, dacă este necesar, să se constituie o comisie specială de anchetă.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă