7 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăInternaționalFreddie Mercury, aniversat şi în Capitală

Freddie Mercury, aniversat şi în Capitală

Astăzi Freddie Mercury ar fi împlinit 65 de ani. Fanii din toată lumea sărbătoresc din 1992 această zi, costumându-se ca el şi făcând donaţii, iar Bucureştiul nu se lasă mai prejos, România fiind inclusă recent pe harta internaţională „Freddie For A Day.”

Sâmbătă, în parcul IOR din Capitală, cei ce îndrăgesc muzica Queen sunt invitaţi să se plimbe cu bicicleta costumaţi ca Freddie.  Startul va fi dat de 10 fete mustăcioase şi îmbrăcate în tricouri „Freddie For A Day”, ce  se vor plimba pe două roţi, oprind la standul ARAS – Asociaţia Română Anti-HIV de la ONGFest.

Joi, 22 septembrie, ora 19.00,  în Jukebox  Venue se va desfăşura „Tribute to Remember: Freddie Mercury”, un show de 4 ore cu piese din repertoriul Queen, interpretate live şi cât mai diferit.

Până în prezent şi-au anunţat participarea Dan Helciug (cu tot cu Spitalul de Urgenţă), Zoltan Andras (Sarmalele Reci) & Jazzapella, Cristina Haios de la Impact (un fan declarat Mercury), Cortez şi Oddisey (care încă lucrează la setlist-uri speciale), trupa de muzică medievală Ad Hoc şi Cristi Gram (Phoenix) în duet cu Sabina Abrudian.

Biletele s-au pus în vânzare în reţeaua Eventim şi online pe www.eventim.ro. Primele 200 de bilete cu acces general sunt disponibile la un preţ special, de 45 de lei. După epuizarea lor, preţul va deveni 60 lei, urmând ca la intrare, în ziua concertului, să coste 65  de lei. Biletele VIP cu loc la masă vor fi disponibile în curând.

Toate fondurile obţinute vor fi donate către ARAS.  

Cele mai citite

GALERIE FOTO. Soția lui Mahrez nu mai rezistă în Arabia Saudită

Taylor Ward, soția fotbalistului algerian Riyad Mahrez, a recunoscut în fața prietenelor sale că va arăta ca „cea mai mare vagaboandă” din cauza restricțiilor...

Paul Pogba, suspendat patru ani pentru dopaj! Decizia luată de fotbalistul francez

Tribunalul antidoping italian l-a suspendat pentru o perioadă de patru ani pe mijlocaşul francez Paul Pogba, testat pozitiv la testosteron în august 2023. Jucătorul...

Care este mișcarea fiscală care poate să producă „monștri”

Discuțiile despre cota unică sau impozitarea progresivă sunt inserate artificial pe agenda publică, spune Bogdan Huţucă, preşedintele Comisiei pentru buget finanţe din Camera...
Ultima oră
Pe aceeași temă