Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Fotografii din vacanța Premierului Britanic, Boris Johnson

Boris Johnson și logodnica sa, Carrie Symonds s-au bucurat de vacanță în familie la o cabană în Applecross, Scoția

Share

Adriana Constantinescu 0 comentarii

23.08.2020 - 23:20

 

Fotografii cu șederea premierului Boris Johnson în ținutul scoțian îi înfățișează pe politician bucurându-se de plimbări cu logodnica sa Carrie Symonds, fiul lor Wilfred și câinele Dilyn.

Pe Instagram-ul lui Carrie Symonds, Johnson apare purtând cizme de munți în timp ce se plimbă cu copilul legat de piept lângă casa lor de vacanță din Applecross, Scoția.

Alte imagini o arată pe Symonds, în vârstă de 32 de ani, purtând un jumper confortabil de iarnă în timp ce stătea în fața unei priveliști pitorești a Golfului Applecross împreună cu fiul ei - a cărui naștere a fost anunțată acum cinci luni - și câinele ei de salvare Dilyn.

Fotografiile vin după ce marea evadare a perechii în țară a fost scursă în presă dar și după o întreagă saga cu Proprietarul casei de vacanțe, Kenny Cameron, care s-a plâns că perechea nu ar fi cerut aprobarea sa pentru a instala un cort pe pășunea sa îngrădită.

Cei doi s-au deplasat la locația lor de vacanță la o distanță de 600 de mile de locuința lor din Downing Street, weekendul trecut și de atunci s-au întors acasă înainte de sfârșitul pauzei parlamentare.

 

Boris Johnson și fiul său, Wilfred.

 

Carrie Symonds, logodnica Premierului Britanic - Johnson, fiul lor, Wilfred și cățelul Dylin

 

Premierul Britanic, pe malul scoțian

Casa de vacanță din Scoția închiriată de Johnson

Comentarii