11.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăInternaționalFotografii din vacanța Premierului Britanic, Boris Johnson

Fotografii din vacanța Premierului Britanic, Boris Johnson

 

Fotografii cu șederea premierului Boris Johnson în ținutul scoțian îi înfățișează pe politician bucurându-se de plimbări cu logodnica sa Carrie Symonds, fiul lor Wilfred și câinele Dilyn.

Pe Instagram-ul lui Carrie Symonds, Johnson apare purtând cizme de munți în timp ce se plimbă cu copilul legat de piept lângă casa lor de vacanță din Applecross, Scoția.

Alte imagini o arată pe Symonds, în vârstă de 32 de ani, purtând un jumper confortabil de iarnă în timp ce stătea în fața unei priveliști pitorești a Golfului Applecross împreună cu fiul ei – a cărui naștere a fost anunțată acum cinci luni – și câinele ei de salvare Dilyn.

Fotografiile vin după ce marea evadare a perechii în țară a fost scursă în presă dar și după o întreagă saga cu Proprietarul casei de vacanțe, Kenny Cameron, care s-a plâns că perechea nu ar fi cerut aprobarea sa pentru a instala un cort pe pășunea sa îngrădită.

Cei doi s-au deplasat la locația lor de vacanță la o distanță de 600 de mile de locuința lor din Downing Street, weekendul trecut și de atunci s-au întors acasă înainte de sfârșitul pauzei parlamentare.

 

Boris Johnson și fiul său, Wilfred.

 

Carrie Symonds, logodnica Premierului Britanic – Johnson, fiul lor, Wilfred și cățelul Dylin

 

Premierul Britanic, pe malul scoțian

Casa de vacanță din Scoția închiriată de Johnson

Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu
Adriana Constantinescu a absolvit facultatea de Drept cu dublă specializare Drept și Criminologie. Este de origine est-europeană, cu experiență bogată în comunicare și relații publice. Anterior a lucrat ca specialist în marketing în România, iar din 2015 pledează împotriva regimurilor autoritare și a abuzurilor drepturilor omului. În 2017, a devenit editorialist la România Liberă, contribuind la jurnalismul de investigație și cercetarea socială europeană. Ea a dezvoltat o relație excelentă cu ONG-uri precum Freedom Association (Londra) și Open Society Foundation (Londra). Activitatea ei include traducerea și publicarea de sondaje pe probleme semnificative pentru Europa, de la alegeri politice până la opinii privind crizele de sănătate (pandemia Covid), cea mai recentă preocupare fiind legată de agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei.
Cele mai citite

Șoferii români preferă mașinile la mâna a doua din Germania, potrivit unui studiu

Multe mașini la mâna a doua sunt importate dintr-o țară în alta pentru a satisface cererea locală de vehicule rulate. Germania, Franța, Belgia și...

Viceprimar al sectorului 3, plângere la DNA, împotriva lui Robert Negoiță

Lucian Judele, viceprimarul Sectorului 3, a mers, astăzi, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), unde a depus o plângere împotriva lui Robert Negoiţă, pe care...

Pui vopsit, pentru a părea proaspăt. Avertismentul șefului ANPC. FOTO

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, avertizează, în această dimineaţă, că unele firme vopsesc carnea de pui, pentru a o face să...
Ultima oră
Pe aceeași temă