21.2 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăInternaționalFOTO + VIDEO. Un nou trailer dezvăluie gaşca nebună de antieroi din...

FOTO + VIDEO. Un nou trailer dezvăluie gaşca nebună de antieroi din “Suicide Squad”

Iubitorii filmelor şi benzilor desenate DC au avut, marţi, parte de o surpriză, pentru că a fost lansat un nou trailer al unuia dintre cele mai aşteptate filme din 2016, “Suicide Squad”.

Astfel, fanii au avut ocazia să vadă înainte de lansarea oficială a filmului, care va avea loc în 5 august, un trailer de două minute şi jumătate, care oferă indicii despre misiunea pe care antieroii o au de dus la capăt. 

“Vreau să formez un echipaj din care să facă parte cei mai periculoşi oameni despre planetă”, precizează Amanda “The Wall” Waller, cea care formează echipa, personaj interpretat de actriţa Viola Davis.

 

 

We’re bad guys. It’s what we do.WATCH the new trailer for #SuicideSquad.

Posted by Suicide Squad on 19 Ianuarie 2016

 

Astfel, antieroii sunt scoşi din închisorile de maximă securitate, unde sunt închişi, cu scopul de “a merge undeva unde este foarte rău şi a face ceva care ar putea să le aducă moartea”,

Potrivit DC Comics, echipajul Task Force X, cunoscut sub numele de Suicide Squad este “o gaşcă de răufăcători, scoşi din închisorile de maximă securitate, cu scopul de a îndeplini o misiune pentru Amanda “The Wall” Waller”. În ciuda abilităţilor şi talentului ieşite din comun ale ficăruia dintre membri, misiunea la care sunt supuşi este atât de periculoasă, încât este posibil ca ei să nu spravieţuiască. 

Unul dintre personajele cele mai promovate de producători este Jokerul, interpretat de actorul şi cântăreţul Jared Leto. Pe parcursul filmărilor, au fost dezvăluite publicului o serie de fotografii care au ilustrat schimbările prin care Leto a trecut pentru a intra în acest rol. Totodată, actriţa Margot Robbie o va interpreta pe Harley Quinn, Will Smith pe Dr. Harleen F. Quinzel / Harley Quinn, Ben Affleck pe Bruce Wayne / Batman, Cara Delevingne pe Enchantress.

Noul trailer al filmului “Suicide Squad” a fost prezentat de şefii departamentului de creaţie al companiei DC Films, Geoff Johns, şi Kevin Smith, într-o ediţie specială, numită “DC Films prezintă”. Tot marţi, reprezentanţii DC Films au dezvăluit fanilor şi trailerul oficial al filmului “Batman vs. Superman” şi primele secvenţe din “Femeia Fantastică”.

La nici două zile de la lansarea oficială, trailerul, care prezintă echipa atipică de antieroi, “Suicide Squad” a strâns peste 15 milioane de vizualizări pe YouTube. Totodată, pagina oficială de Facebook a filmului are peste un milion şi jumătate de aprecieri, ceea ce sugerează că “Suicide Squad” este unul dintre cele mai aşteptate filme de anul acesta.

Cele mai citite

VIDEO. Vladimir Putin, prezent la slujba de Înviere, oficiată de Patriarhul Kirill

Credincioșii, inclusiv președintele Vladimir Putin, au umplut Catedrala Hristos Mântuitorul din Moscova pentru slujba de Paște în timpul nopții, condusă de Patriarhul Kirill, șeful...

Un concert al unei orchestre din Hamburg a fost întrerupt de o mașină de spălat

Incident nefericit la sala de concerte Elbphilharmonie din Hamburg. În timpul unui spectacol în curs de desfășurare al renumitei orchestre de stat a Filarmonicii...

Lista PSD pentru Consiliul General începe cu Firea, Negoiță și Băluță. Piedone nu figurează

Lista candidaților propuși de PSD pentru Consiliul General al Municipiului București începe cu Gabriela Firea, Robert Negoiță, Daniel Băluță și Dan Cristian Popescu. Pe lista...
Ultima oră
Pe aceeași temă