12.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăInternaționalFilmul "Iron Man 3" a doborât recordul box-office în România

Filmul “Iron Man 3” a doborât recordul box-office în România

În primul weekend de la lansarea sa oficială în România, filmul Iron Man 3 a fost văzut de 46.681 de spectatori, devenind astfel lider incontestabil al premierelor în box-office-ul românesc pentru anul 2013.

Pelicula reia firul narativ din Avengers, dar şi în Iron Man 1 şi 2, dar abordează povestea dintr-un alt unghi, care îl pune în lumina reflectoarelor pe omul din spatele costumului, cu slăbiciunile şi temerile lui, dar şi cu carisma, umorul şi geniul acestuia.

În noul film, Tony Stark (Robert Downey Jr.), creatorul costumului Iron Man rămâne fără armura care l-a consacrat şi este nevoit să se reinventeze şi să redevină superoul iubit de toată lumea folosindu-se exclusiv de inteligenţa şi imaginaţia sa debordantă. După ce universul său este distrus de teroristul supranumit Mandarinul (Ben Kingsley), iar logodnica sa, Pepper Pots (Gwyneth Paltrow) este în pericol de moarte, Tony Stark îl provoacă la o înfruntare directă pe temutul terorist Mandarinul, bazându-se pe costumele sale care integrează tehnologie ingenioasă şi care l-au ajutat în trecut să învingă cei mai aprigi duşmani.

Iron Man 3 are toate şansele să întreacă recordul de încasări stabilit anul trecut de cinematografice ale Avengers/ Răzbunătorii, care a fost în top 5 filme preferate ale românilor în 2012 şi să ajungă chiar filmul anului 2013 în România.

Cele mai citite

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă