25.2 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăInternaționalFemeie declarată moartă, găsită în viaţă la o morgă

Femeie declarată moartă, găsită în viaţă la o morgă

Femeia a fost transportată la morga din oraşul Carletonville, în provincia Gauteng, după ce a fost declarată moartă de către paramedicii care au ajuns la faţa locului.

Medicii de pe ambulanţă au spus că femeia nu prezenta niciun semn vital, a anunţat site-ul cotidianului sud-african Times Live.

Însă când o persoană care lucra la morgă s-a întors să verifice trupurile a observat că aceasta respira.

Un oficial a confirmat pentru BBC că femeia se află acum internată în spital după ce a fost consultată de medicii legişti. Numele său nu a fost dat publicităţii.

Aceasta însă nu este prima dată când un astfel de incident are loc. În luna ianuarie, un deţinut din regiunea Asturias din Spania şi-a recăpătat cunoştinţa cu patru ore înainte de a-i fi făcută autopsia. Acesta a fost declarat mort de către trei medici.

De asemenea, un astfel de caz s-a mai întâmplat în Africa de Sud. Acum şapte ani un bărbat în vârstă de 50 de ani s-a trezit ţipând într-o morgă din Eastern Cape. În 2016, o altă victimă a unui accident rutier din oraşul KwaZulu Natal, a fost declarat mort, iar a doua zi a fost găsit respirând. A decedat la cinci ore după ce a fost descoperit în viaţă.

Cele mai citite

Echipa feminină de gimnastică a României a terminat pe locul patru la Campionatele Europene de la Rimini

Echipa feminină de gimnastică a României s-a clasat pe locul al patrulea la Campionatele Europene pentru senioare de la Rimini. România (Sabrina Maneca Voinea, Ana...

Regele Charles, un an de la încoronare. Aniversare fără fast

Pe data de 6 mai se împlinește un an de la încornarea regelui Charles. Însă nu va fi o zi cu fast pentru Regele...

Taiwan, lovit de un cutremur

Taiwan a fost lovit de un cutremur cu magnitudine de 5.4, potrivit Reuters. Cutremurul s-a produs la o adâncime de 25 kilometri. Conform Centrului chinez...
Ultima oră
Pe aceeași temă