18.5 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăInternaționalUPDATE Explozie la o şcoală din Crimeea: Cel puţin 18 morţi şi...

UPDATE Explozie la o şcoală din Crimeea: Cel puţin 18 morţi şi zeci de răniţi

Conform informaţiilor iniţiale transmise de către medici, cel puţin 18 persoane au fost transportate la spital cu răni grave.

Autorităţile au anunţat că numărul persoanelor decedate şi rănite ar putea creşte.

„Explozia a avut loc în această dimineaţă. Sunt morţi şi răniţi. Serviciile de urgenţă sunt la locul incidentului”, a transmis o sursă din cadrul Serviciului.

”Primele informaţii vorbesc despre explozia unei butelii de gaz”, potrivit agenţiei Tass, care citează sub protecţia anonimatului surse din cadrul serviciilor de securitate.

Un angajat al unui spital din oraş a declarat că 18 persoane au fost internate, iar medicii se aşteaptă la sosirea a aproximativ 50 de răniţi.

”Sunt multe persoane în sala de urgenţe ţi în sălile de operaţie”, a declarat acest angajat pentru Tass.

Fotografi prezenţi la faţa locului au publicat imagini pe site-ul Kerch.FM în care apar geamuri sparte la parterul clădirii cu două etaje.

Liceul asigură formare profesională adolescenţilor.

Kerci se află în estul Crimeei ocupate de Rusia, cu care este legată printr-un pod pe care Vladimir Putin l-a inaugurat în mai.

Rusia a anexat Peninsula ucraineană Crimeea în 2014.

Cele mai citite

Lumina Sfântă a fost adusă în Republica Moldova de un avion al României

Lumina Sfântă a fost adusă de la Ierusalim în Republica Moldova, în anul 2024, de un avion al României, anunță presa de la Chișinău. Cursa...

Rusia – Ucraina, ziua 781. Rusia susține că “Formula de pace” va avea succes dacă Occidentul oprește livrările de arme pentru Ucraina

"Formula de pace" va avea succes dacă Occidentul oprește livrările de arme pentru Ucraina, susține purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe, Maria...

Ciolacu urează românilor “Hristos a Înviat” și prezintă imagini în care arată că a fost la slujba de Înviere

Șeful Guvernului și al PSD, Marcel Ciolacu, le transmite românilor mesajul tradițional, "Hristos a Înviat", însoțit de imagini care atestă că a participat la...
Ultima oră
Pe aceeași temă