20.8 C
București
sâmbătă, 27 iulie 2024
AcasăInternaționalDVD: „Numărul patru"/ I am Number Four

DVD: „Numărul patru”/ I am Number Four

Cum bine spunea Marcel Iureş, în caietul-program de anul acesta de la Anonimul 8, 4 este simbolul stabilităţii, fără de care nimic nu stă în picioare (ca la scaunele lui Ionesco, aş adăuga eu, dar şi divizibil la 2, stelele cu care am cadorisit). În film lucrurile sunt puţin răsturnate. Trei morţi, se pregăteşte al patrulea, fenomenele paranormale chiar îţi induc frică, fiind măiestrit împănate cu efecte speciale.

O vacanţă liniştită şi paradisiacă, unde totul se poate transforma într-un coşmar, venit de pe altă planetă. Poate de aceea e mai bine să luaţi DVD-ul în bagaj, să vă înveţe cum să vă feriţi de scârţâieli, de ploi antipatice şi de animăluţe adorabile, speriate. Ştiu ele ceva. De asta e bine să le avem în familie, ca vestitori şi barometre ale primejdiei. În plus, nu-i rău să descoperiţi puţin atmosfera din campusurile universitare occidentale, la care mulţi visează.

Sau ce se discută la masă, în familie, ca s-o faci mai interesantă. La noi se spunea tocmai să nu vorbeşti, dar ce te faci, mai nou, cu întâlnirile de afaceri de la restaurant? Nu lipseşte nici casa părăsită, în plină natură şi beznă. Ce mai, toate ingredientele, dar DVD-ul merită mai ales pentru scenele nemontate, în copia finală. Dacă de obicei se zice că ce se taie nu se fluieră, aici ar fi exact invers.

sua 2007
1h 49min
regia: D.J. Caruso.
cu: Alex Pettyfer, Timothy Olyphant, Teresa Palmer, Dianna Agron, Callan McAuliffe, Kevin Durand, Jake Abel.
preţ: 49,90 lei.
distribuit
de Forum Film România.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă