13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăInternaționalDupă o „Nuntă mută“, Horaţiu Mălăele participă la nişte „Funeralii fericite“

După o „Nuntă mută“, Horaţiu Mălăele participă la nişte „Funeralii fericite“

Cel de-al doilea film al regizorului Horaţiu Mălăele, „Funeralii fericite“, va intra pe marile ecrane din 7 iunie. Dorit cu mare drag de regizorul Horaţiu Mălăele, dar absent motivat din „Nunta mută“, actorul Horaţiu Mălăele îşi face apariţia în această a doua creaţie a cineastului cu acelaşi nume.

În plus, actorul a fost convins de regizor să facă ceea ce nu a mai făcut în nici un alt film. Nu i s-a cerut să se dezbrace, cum şi-ar închipui unii, ci un lucru chiar mai greu: să cânte. Cunoscut printre colegii săi ca fiind complet afon, Mălăele n-a mai cântat niciodată pe o scenă sau într-un film. De data aceasta, a făcut-o pentru cel mai nou proiect al său, „Funeralii fericite“. A cântat fără reţineri şi scena i-a ieşit atât de bine încât n-a mai fost nevoie de postsincron.

La imigrantul fericit

În „Funeralii fericite“, Horaţiu Mălăele interpretează rolul lui Lionel, un român reîntors din Franţa, unde a lucrat în construcţii, care luptă împotriva destinului şi a propriului viitor. Când o razie duminicală îi pune pe fugă din cârciuma „La imigrantul fericit”, Lionel şi cei doi prieteni ai lui descoperă că viaţa le-a rezervat o ultimă surpriză. Aceştia ajung lângă un teren viran unde s-a instalat o tabără de ţigani. Ca să se distreze, cei trei plătesc o ţigancă să le ghicească viitorul. Distracţia începe atunci când femeia le prezice data exactă a morţii şi modul în care vor muri. Aflat la cea de-a doua colaborare cu scenaristul Adrian Lustig, după filmul „Nuntă mută“, Horaţiu Mălăele joacă în „Funeralii fericite“ alături de actori de renume precum: Mihai Gruia Sandu, Igor Caras-Romanov, Alexandru Bindea, Dorina Lazăr, Florin Zamfirescu, Crina Semciuc şi Antoaneta Zaharia.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă