Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

George Coman

Actualizat: 31.10.2018 - 16:15

„Dumnezeul“ Apple patronează homosexualitatea

  • Tim Cook, șeful Apple, și-a cioplit un idol după modelul patimii lui
  • Propaganda pentru homosexualitate țintește direct copiii

Tim Cook, șeful executiv al Apple

George Coman

Actualizat: 31.10.2018 - 16:15

Pentru mine, acest lucru (homosexualitatea, n.red.) este cel mai minunat dar pe care mi l-a făcut Dumnezeu”. Halucinanta declarație îi aparține șefului executiv al Apple, Tim Cook, care a acordat recent un interviu postului american de televiziune CNN. Tim Cook este cel mai cunoscut lider de mare companie IT care a recunoscut public că este homosexual, în 2014.

Șeful Apple a glorificat comportamentul homosexual într-un interviu excelent regizat, care transmitea privitorului căldură și empatie. Realizatoarea, celebra Christiane Amanpour, asculta cu duioșie pledoaria lui Tim Cook pentru homosexualitate, în timp ce șeful Apple explica liniștit, cu vocea sa blândă, necesitatea toleranței față de homosexuali. Locația interviului, un magazin Apple, era singurul aspect care rupea aparența de predică moralizatoare: pe fundal, clienții examinau și cumpărau produse Apple.

Liniștea interioară cu care Tim Cook a propovăduit homosexualitatea indică schimbările dramatice care au loc în societatea modernă: cu doar o generație în urmă, viciul era încă un lucru față de care omul se rușina. În prezent, în epoca „toleranței” față de orice aberație, viciul a ajuns să fie o sărbătoare. De altfel, ideea de „toleranță” a fost cheia de boltă a întregii predici formulate de Tim Cook. Șeful Apple, ca orice bun progresist, a folosit cuvântul „toleranță” în sensul confiscat de propaganda pro-homosexuală - de acceptare a oricărui comportament, indiferent cât de inacceptabil e acesta pentru societate. Astfel, Tim Cook nu și-a ascuns credința că toleranța trebuie demonstrată față de orice comportament.

Cea mai toxică idee promovată de șeful Apple pe altarul glorificării comportamentului homosexual a fost ideea existenței copiilor homosexuali. Ideea homosexualității înnăscute a fost mulți ani de zile calul de bătaie al propagandei homosexuale, însă activiștii acesteia nu au îndrăznit să implice copiii în mișcarea de propagandă decât în ultimii ani, o dată cu glorificarea așa-zisei ”teorii a genului”. Dincolo de ideea folosirii copiilor de activiștii pro-homosexualitate, ideea lui Tim Cook referitoare la „copiii homosexuali” implică în mod automat ideea de sexualizare timpurie a copiilor, deci și de reducere a copiilor la sexualitatea lor.

În interviul acordat CNN, Tim Cook nu a formulat explicit cuvintele „copii homosexuali”, dar construcția frazei în limba engleză indică fără dubii că făcea referire clară la ceea ce considera homosexualitatea unor copii. Șeful Apple a folosit cuvântul „kids”, care în general se traduce prin „copii”, dar are și sensul de „adolescenți”.

Homosexualii au convins adulții, acum țintesc direct copiii

 

„Opinia mea fermă e că toți oamenii ar trebui să fie tratați cu demnitate și respect. Așa privesc eu oamenii, cu demnitate și respect, indiferent de orientarea sexuală, de rasă, de religie, indiferent de originea etnică. Indiferent de orice, eu așa privesc oamenii. Eu am făcut public (comportamentul său homosexual, n.red.) pentru că am început să primesc scrisori de la copii (homosexuali,
n.red.), care au citit online informații despre faptul că eu sunt gay, iar ei erau hărțuiți la școală pe tema asta, simțeau că familia nu îi iubește, erau respinși de acasă de părinți, erau foarte aproape de sinucidere, iar lucrurile astea îmi sfâșiau inima”, a afirmat Tim Cook.

„Așa că am început să îmi spun: eu sunt o persoană privată, și mi-am păstrat informațiile private doar pentru cercul meu intim, dar mi-am zis că acest lucru e în acest moment o dovadă de egoism. Mi-am zis că trebuie să fiu mai bun decât atât. Am nevoie să fac ceva pentru ei (acei copii, n.red.), să le arăt că poți să fii gay și în același timp să ajungi să ai un job foarte bun, că au și ei o cale în viață. Acesta e motivul pentru care am făcut public (comportamentul său homosexual, n.red.). Nu am ales să fac publică homosexualitatea mea pentru a da un exemplu pentru alți lideri de mari companii”, a susținut șeful Apple.

„Am fost primul lider de companie care am făcut public faptul că sunt gay. Sunt foarte mândru de asta. Pentru mine, acest lucru (homosexualitatea, n.red.) este cel mai minunat dar pe care mi l-a făcut Dumnezeu”, a pretins Tim Cook.

„Sentimentul de a fi într-o minoritate îți dă un sentiment de empatie față de alți oameni. Eu am avut norocul de a crește într-o familie iubitoare. Nu am experimentat situațiile pe care mi le-au descris personal copiii cu care vorbesc astăzi, de a fi respinși de acasă. Eu nu am trăit asta, dar am trăit hărțuirea la școală, desigur. Trebuie să fim deasupra acestor lucruri (deasupra „intoleranței”, n.red.)”, a cerut șeful Apple.

Activiștii homosexuali golesc de conținut „demnitatea“ și „respectul“

 

Ca de obicei pentru un activist al homosexualității, Tim Cook a asociat homosexualitatea cu „demnitatea” și „respectul” pe care orice om e dator să le arate altor oameni.

Șeful Apple a lăsat, de asemenea, de înțeles că bătălia progresiștilor împotriva societății tradiționale nu se va opri la drepturile homosexualilor.

„Cred că fiecare generație are obligația de a crește și de a extinde definiția drepturilor omului. Eu vreau să sprijin comunitatea gay și comunitatea transgender, dar vreau să ajut și femeile, și pe afro-americani, și pe hispanici, și pe emigranți, vreau să ajut minoritățile religioase, deoarece, în esență, totul se reduce la un singur lucru: să tratezi omul cu demnitate și respect. Dacă într-o zi cineva ar putea stabili că toată lumea trebuie tratată cu demnitate și respect, Dumnezeule, nu ar fi minunat?”, a încheiat șeful Apple, în extaz.

Golirea de conținut și confiscarea unor cuvinte exclusiv pozitive, cum ar fi „curcubeu”, „respect”, „demnitate”, „iubire”, „toleranță“, constituie una dintre strategiile activiștilor homosexuali de a înșela societatea majoritară să accepte normalizarea comportamentului homosexual. Activiștii homosexuali ajung să folosească aceste cuvinte ad nauseam: la o zi după interviu, Tim Cook a comemorat, pe Twitter, victimele masacrului din sinagoga din Pittsburg, scriind: „Să ne amintim cuvintele lui Martin Luther King: «Întunericul nu poate îndepărta întunericul; numai lumina poate face asta; ura nu poate îndepărta ura; doar iubirea poate face asta»“.

Since you are here

… we have a small favour to ask. More people are reading and supporting our independent, investigative reporting than ever before. And unlike many news organisations, we have chosen an approach that allows us to keep our journalism accessible to all, regardless of where they live or what they can afford. Romania Libera is editorially independent, meaning we set our own agenda. Our journalism is free from commercial bias and not influenced by billionaire owners, politicians or shareholders. No one edits our editor. No one steers our opinion. This is important as it enables us to give a voice to those less heard, challenge the powerful and hold them to account. It’s what makes us different to so many others in the media, at a time when factual, honest reporting is critical. Every contribution we receive from readers like you, big or small, goes directly into funding our journalism. This support enables us to keep working as we do – but we must maintain and build on it for every year to come. Support The Romania Libera from as little as €1 – and it only takes a minute. Thank you.

Subscribe Romania Libera weekly
Subscribe Romania Libera essential new magazine
An alternative to breaking news
Subscribe Romania Libera essential new magazine