16.9 C
București
luni, 15 aprilie 2024
AcasăInternaționalDepoziția lui Elon Musk în cazul Twitter a fost reprogramată pentru 6-7...

Depoziția lui Elon Musk în cazul Twitter a fost reprogramată pentru 6-7 octombrie

Depoziția lui Elon Musk de către avocații Twitter Inc. a fost reprogramată pentru 6-7 octombrie, cu doar 10 zile înainte de procesul privind încercarea sa de a renunța la preluarea de 44 de miliarde de dolari a Twitter, iar amânarea ar putea fi în favoarea companiei de rețele sociale.

Depoziția celei mai bogate persoane din lume a fost programată inițial pentru această săptămână, dar surse apropiate litigiului au declarat luni că momentul interviului a fost întotdeauna supus schimbării, având în vedere natura accelerată a litigiului, notaeză Reuters.

Cele două părți desfășoară zeci de depoziții și analizează mii de documente și comunicări în vederea pregătirii procesului de cinci zile care va începe pe 17 octombrie la Wilmington, Delaware.

Brian Quinn, profesor la Facultatea de Drept de la Boston College, a declarat că momentul depozițiilor contează, iar Twitter ar fi mai bine să amâne procesul cu Musk până după ce va obține comunicările acestuia.

“Îți vei amâna cei mai buni martori pentru final, pe cât posibil, astfel încât să ai tot ce îți trebuie”, a spus Quinn.

În cursul zilei de marți, Twitter îi va cere cancelarului Kathaleen McCormick să îl pedepsească pe Musk, care este directorul executiv al companiei auto Tesla Inc, pentru presupusa nerespectare de către echipa sa juridică a ordinelor instanței.

Răspunsul lui Musk la moțiunea Twitter a fost depus sub sigiliu. Avocații săi au declarat în trecut că societatea de socializare îl acuză pe Musk că a reținut documente și mesaje pentru a distrage atenția instanței de la propriile abuzuri de descoperire ale companiei.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă