12.6 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăInternaționalDe Crăciun, o comedie romantică cu patru actori de cinci stele

De Crăciun, o comedie romantică cu patru actori de cinci stele

În cinematografe va intra începând de vineri, 20 decembrie, „Burlaci întârziaţi“, o comedioară dulce-amară jucată de unii dintre cei mai mari actori ai lumii: Robert De Niro, Michael Douglas, Morgan Freeman şi Kevin Kline, patru actori de Oscar aflaţi la prima lor întâlnire pe platourile de filmare.

Billy (Michael Douglas), Paddy (Robert De Niro), Archie (Morgan Freeman) şi Sam (Kevin Kline) sunt cei mai buni prieteni încă din copilărie. Atunci când Billy, burlacul convins al grupului, o cere în sfârşit în căsătorie pe prietena sa, cei patru pleacă spre Las Vegas, hotărâţi să se distreze şi să îşi amintească de vremurile trecute. Ajunşi la destinaţie însă, cei patru îşi dau seama că viaţa i-a schimbat mai mult decât se aşteptau în tinereţe şi sunt nevoiţi să îşi regândească priorităţile.

„Aş fi acceptat rolul şi dacă scenariul ar fi fost cartea de telefon!“

„Într-un fel, nu e ca şi cum ai lucra cu un străin. De-a lungul anilor, ne-am întâlnit, ştim la ce a lucrat fiecare în trecut şi asta e de ajutor”, spune Robert DeNiro, care joacă rolul lui Pad­dy.

La fel de receptiv a fost şi Morgan Freeman, interpretul lui Archie, care a declarat: „Aş fi acceptat rolul şi dacă scenariul ar fi fost cartea de telefon! «Burlaci întârziaţi» mi-a oferit şansa să creez ceva frumos împreună cu idolii mei. E interesant că vieţile ni s-au intersectat de mai multe ori, dar n-am ajuns să lucrăm împreună până acum”.

Pentru Michael Douglas acest proiect s-a tradus într-o experienţă de-a dreptul provocatoare: „Toţi avem un stil aparte. Eram curios să văd cum se vor completa şi m-a bucurat să descopăr un grup cu stiluri variate de interpretare, care s-au pus în valoare reciproc”.

 

Cele mai citite

Abdallah, suspendat șase etape pentru intrarea horror asupra lui Benzar

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal l-a suspendat șase etape pe atacantul Hakim Djamel Abdallah, de la Dinamo Bucureşti, pentru cartonaşul roşu...

Militari ai Republicii Moldova și americani vor participa la un exercițiu comun

Peste 400 de militari ai Armatei Naționale a Republicii Moldova, vor participa între 9 – 16 mai, la exercițiul „Swift Response-2024” condus de Comandamentul...

Grupul România Liberă se alătură boicotului împotriva ”Clubului de Presă”

Recent, Grupul România Liberă, care cuprinde atât ziarul România Liberă cât și Academia Cațavencu, a decis să se distanțeze de controversatul ”Club de Presă”...
Ultima oră
Pe aceeași temă