6.8 C
București
vineri, 1 martie 2024
AcasăInternaționalCurtea de Arbitraj Sportiv se va pronunța rapid în cazul scandalului de...

Curtea de Arbitraj Sportiv se va pronunța rapid în cazul scandalului de dopaj Valieva

Completul format din șase membri a Curții de Arbitraj Sportiv este pus sub presiune. Trebuie să ia o decizie cât mai rapidă în cazul patinatoarei Kamila Valieva, în vârstă de 15 ani. Aceasta a picat testul de antidrog.

Valieva urmează să concureze din nou marți, 15 februarie. Curtea de Arbitraj Sportiv este de așteptat să rezolve cazul sâmbătă 12 februarie sau duminică 13 februarie seara, a declarat pentru Reuters secretarul general al instanței Matthieu Reeb.

Reeb a spus că majoritatea dovezilor vor fi prezentate prin probe video.

Dacă va fi trimisă acasă, Valieva ar fi una dintre cele mai tinere atlete excluse vreodată de la Jocurile Olimpice pentru dopaj.

Proba ei de urină recoltată pe 25 decembrie 2021 a arătat prezența medicamentului interzis Trimetazidină, dar rezultatele au fost raportate organismelor oficiale abia marți 8 februarie 2022.

Citiți România Liberă și pe Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Teodosie, cu barbă, dar totuși ciuntit ca mitropolit

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt prea ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, a ieșit de la ședința Sfântului Sinod al bărboșilor, încă prezentând păr...
Ultima oră
Pe aceeași temă