13.1 C
București
luni, 6 mai 2024
AcasăInternaționalCum a inventat Agerpres ultimul interviu cu Mădălina Manole

Cum a inventat Agerpres ultimul interviu cu Mădălina Manole

Directorul general adjunct al agenţiei de ştiri Agerpres, Argentina Traicu, a declarat, pentru România liberă, că redactorul-şef Marina Bădulescu ar putea fi dată afară după ce a “compilat” o ştire despre Mădălina Manole, cu doar o zi înainte de moartea artistei, prezentând ulterior materialul drept ultimul interviu acordat de interpretă.

“Doamna Bădulescu a pus la îndoială întreaga credibilitate a agenţiei. Eu am redactat o propunere de sancţionare, care poate începe cu retrogradarea din funcţie şi poate merge chiar până la destituire”, a precizat Traicu.

Ea a adăugat că “Marina Bădulescu a compilat ştirea dintr-un interviu pe care Mădălina Manole ni l-a acordat în luna februarie 2010 şi câteva postări de pe blogul artistei”. Însă “nu a avut niciun aviz să o difuzeze”, conchide Argentina Traicu.

Informaţia despre gafa editorială de la Agerpres a fost difuzată joi pe siteul paginademedia.ro, administrat de jurnalistul Petrişor Obae.

“Grav este că după ce au comis această greşeală incredibilă, cei de la Agerpres s-au şi lăudat că era ultimul interviu al Mădălinei Manole”, a apreciat Petrişor Obae.

Presa de miercuri a citat aproape la unison ştirea Agerpres care pretindea că Mădălina Manole ar fi declarat pentru Agerpres – cu doar o zi înainte să se sinucidă – că este “o artistă implinită, o mamă şi o femeie fericită”.

După cum menţionează paginademedia.ro, Marina Bădulescu ar fi ajuns la soluţia de a “băga articole de pe blogul Mădălinei Manole şi declaraţii mai vechi” pentru că artista nu răspundea la telefon.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă