7 C
București
vineri, 31 martie 2023
AcasăInternaționalCriza din UcrainaVIDEO Frații Klitschko, foști campioni de box, fac apel la liderii spirituali...

VIDEO Frații Klitschko, foști campioni de box, fac apel la liderii spirituali să-și arate solidaritatea cu poporul ucrainean

”Drama care se desfășoară în Ucraina chiar în acest moment pune sub semnul întrebării însăși noțiunea de umanitate.
Demnitatea Omului este pusă în discuție prin agresiunea voluntară a civililor și prin acțiunile care se înmulțesc peste tot pe teritoriul țării mele.

Ceea ce se întâmplă în inima Europei atinge inima tuturor locuitorilor planetei noastre care iubesc dreptatea și valorile bunătății, indiferent de originea sau religia lor.

Fac un apel în mod expres la liderii spirituali ai lumii să ia atitudine și să-și asume funcția morală care le revine și să-și asume cu mândrie responsabilitatea religiilor lor pentru pace.

Astfel, mă adresez Sfinției Sale Papa Francisc, Ahmed Mohamed Ahmed El-Tayeb, Dailai Lama, Rabinul-șef al Israelului David Baruch Lau și Patriarhul Kyrill primul și îi invit să vină la Kiev pentru a-și arăta solidaritatea cu poporul ucrainean, pentru a-și manifesta compasiunea lor și să se unească împreună în spiritul armoniei de care țara mea și întreaga lume au nevoie.

Să facem din Kiev capitala umanității, spiritualității și păcii.”

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri Reuters. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

Klaus Iohannis l-a primit la Cotroceni pe ministrul de Interne al Spaniei

Președintele României, Klaus Iohannis, l-a primit joi, 30 martie 2023, la Palatul Cotroceni, pe ministrul de interne al Regatului Spaniei, Fernando Grande-Marlaska Gómez, aflat...

Turcia a ratificat aderarea Finlandei la NATO

Parlamentul turc a ratificat în unanimitate joi seară aderarea Finlandei la NATO, care era blocată din mai anul trecut, la câteva zile după un...
Ultima oră
Pe aceeași temă